Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tszaki

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  #482 Az Ámokfutók nevű magyar popzene-történeti legendának Kozsó valóságshow-karrierjén kívül is nagyon sokat köszönhet a magyar nép, pontosabban az, hogy az "ámok", mint egyetlen indonéz jövevényszavunk valamivel jobban szem előtt maradt. A szó a maláj/indonéz…..
#443 A CIA az elmúlt 60 évben sokszor hasonlított inkább túlcukrozott kakaótól betépett ovisok gyülekezetének, mint egy nemzetközi kémszervezetnek. A hidegháború alatt kötetlen brainstormingokat tartottak Langleyben arra vonatkozólag, milyen pszichológiai hadviseléssel lehetne a…..
Hosszú, erőltetett menet ért véget tegnap este a Megasztár fináléjával, hét hónapig tartott a szerényen csak legendaként aposztrofált tehetségkutató. Szombatonként, az X-faktor ellen kezdte, majd pánikszerű menekülés után pénteken folytatta, ahol már simán hozta az elvárt…..
A cím persze csúsztatás, mert (egyelőre) a basszusgitáros egyáltalán nem lett tagja Axl Rose csapatának, de az mindenképpen esemény, hogy a Guns N' Roses október 14-i londoni koncertjén három számban (You Could Be Mine, Kocnkin’ On Heavens Door és Nice Boys) is szerepelt…..
Hírek a második kupa szervezési időszakából. [2009. december 7.] Még le sem zárultak az első LB HT-kupa küzdelmei, de a nagy sikerre való tekintettel meghirdettük a 2. Labdabiztos Hattrick-kupát. Az előjelentkező űrlapot eddig 16 manager töltötte ki, valamint a Futó Ladával…..