Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cseppem

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb hír került tegnap napvilágra az Index hasábjain keresztül. Az állami „csúcskórházban”, az Állami Egészségügyi Központ szülészetén pénzt kértek a vajúdó nőktől az epidurális érzéstelenítésért. Az ügyészség idézését a tanúskodásra már át…..
  Produkcijóóóóó! – mondaná Hakapeszi Maki, ha lenne még Zsebtévé, de fájdalom, már nincs, ennek híján pedig be kell érnünk a Népszavával, a tekintélyes (múltú) napilappal, amely ma interjút közölt a miniszterelnökkel a gazdasági válság magyar…..
Cseppem 2008.11.01 12:32:36
Ez van akkor, ha a közszolgálati televízió az új évezred technológiai kihívásaira készülve a nagy felbontású, digitalizált, nonlineáris médiatérben mozog, aztán hirtelen jól pofán veri egy amúgy teljességgel jelentéktelen gereblye. Merthogy, ha műsorváltozás van, akkor nem…..
Ha kereskedelmi csatornák teletextjén még ma is szoktak csetelni ismerkedési szándékkal, akkor ezt is fel kellett volna venni a szakítós TO DON'T listánkra.A Tilos Rádió Kolorlokál című műsorában ma 9 órától mi leszünk a téma.Sziasztok! Rövid, de velős történetem…..
Itelethozo Blogja Egy kísérlet 2008.09.09 14:59:00
Vallomással kezdem,aljas szándékkal, alkoholos befolyásoltság állapotában, Dióval hetero létünkre gyereket nemzettünk. A kicsi 47kg 167 centivel született, Aranka névre kereszteltük, és mint büszke apák be is regisztráltuk iwfw-re. Mentségünkre szóljon, hogy nem rossz szándék…..