Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Körmendi Péter

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szabó Gergely, Webisztán Vasárnap éjjel. Itt az idő, hogy oly sok tökölődés után végre vegyek egy nagy levegőt, és olyat tegyek, amit normális ember soha: működő XP “Professional” helyére Win7 “Bizonytalankodót” telepítsek. Lesz, ami lesz. Gyors backup a…..
Az USÁ-ban már szinte nincs olyan termékbevezetés, mely valamilyen szinten ne lenne jelen a Facebookon.Normál esetben a dolog ugye úgy néz ki, hogy jön a forgalmazó vagy az ügynökség, lefejlesztenek egy klassz kis minialkalmazást a közösségi szájtra, és ha minden jól megy,…..
Megígértem, hát itt vagyok!A sokat sejtető cím nem véletlen. Elkészítettem az új honlapomat, rajta olyan infók tömkelegével, amiről eddig álmodni sem mertél volna. Rengeteget tanulhatsz az ingyenes optimalizálás anyagokból, de ha arra vagy kíváncsi, hogy pontosan mit, mikor és…..
SEO King Size SEO 2008.12.25 18:50:00
13 éves korában az ember a velencei vitorlástáborban még simán belecsavarja az augusztusi szárazgazt WC-papírba - így próbálja ki, mi is az a dohányzás. A Hoyo de Monterey azonban egy egészen más valami. Abból van összerakva, amiből kell – úgy, ahogy kell. Nem az eres…..
Azt gondoltam, soha többé nem fogom telepíteni a Google Desktopot. Elég régen leszedtem már. Meguntam, hogy esetenként homoklassú lesz tőle a gép. Fölöslegesen éli föl a laptop erőforrásait, kényelmetlen vele az élet az Asztalon, főként, ha sok egyéb alkalmazást is futtatok…..