Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bandii

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több okból is érdemes néha összehasonlítani ezt a két céget. Egyrészt ugyanazt az ultra low-cost modellt tolják, ők a legolcsóbbak, velük lehet 3-5 ezres jegyekkel utazni. Másrészt ők a legnagyobbak Magyarországról, ráadásul elég sok útvonalon versenyeznek is, sokszor lehet közöttük választani. De…..
bandii 2017.12.11 00:43:59
@Online Távmunkás: Ez inkább időbeli dolog. Mesélek egy példát Grúziából hazafele:
Négyfős társaság voltunk, megcsináltuk az online checkint, mindenkinek minden papir ki volt nyomtatva. A reptérre szerencsére időben értünk ki, a járat indulása elött 90 perccel. Mivel a checkin már megvolt mi rögtön a security fele vettük az irányt (ahogy az Pesten is csináltuk)
20 perc sorban állás után derült ki számunkra (véletlenül mások beszélgetéseit meghallva), hogy ezen a reptéren nem fogadják el az online checkint.
Gyorsan visszamentünk a checkin pulthoz, ahol viszont több gépet is kezeltek, ezért elég nagy sor alakult ki. Ekkor már csak 70 perc volt a gép indulásáig és a sor lazán kinézett vagy 20-30 percesnek. Ráadásul a securityt is újra végig kell állni, ami megint 20-25 percnek tűnt. Szóval hiába értünk ki időben, hiába volt meg minden szabályosan kinyomtatva, csak idegeskednünk kellett. Szerencsére a személyzet észlelte a gondot és végül előre engedtek minket a pultnál is meg a biztonságinál is.
A mi esetünk szerencsésen végződött, de nem tudom hogy a wizz honlapján miért lehet online bechekolni egy olyan reptérre ahol nem megy ez a funkció... A történet tavaly tavaszi, lehet hogy azóta javult a helyzet.