Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Polizei

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vizsgázni stresszes dolog, a rengeteg dolog mellett, amit fejben kell tartani, gyakran a legalapvetőbb apróságokról feledkezünk el, hiszen kivel ne fordult már volna elő, hogy véletlenül pizsamában ment el vizsgázni. Ilyen baklövések elkerülése végett itt egy lista, amire lehet…..
Polizei 2013.06.20 13:08:25
@akrosztikon: Véletlenül sem szeretnél tahó lenni, a felsőbbrendű pesti érzéseid és felfogásodat megsérteni, de nem bírtam magamba fojtani tevékenységed hatására a bennem összegyűlő ihletet, szóval muszáj rákérdeznem: te troll vagy, vagy csak hülye? Persze a kettőt kombinálhatod is ízlés szerint.

Másrészről meg tényleg nagyon színvonalas oktatásban részesülhettél, ha ennyire faragatlan maradtál.

Újraolvasva a hozzászólásaidat talán mégiscsak azt mondanám, hogy iróniát használtál vagy csak trollkodsz. Mindegy, ha már csak a te kedvedért bejelentkeztem és megírtam ezeket a sorokat, akkor itt is hagyom őket. Érezd magad megtisztelve! Üdvözlettel: egy kapával a kezében született paraszt.
A következők inkább magamnak érdekesek, hogy majd nagypapaként visszanézhessem ezeket. 2010 végén átvettem más filmőrültektől azt a szokást, hogy naplót vezetek a filmezési statisztikáimról. Az én 2011 enyhén szólva szuperlatívuszokban gazdag, mert kétlem, hogy valaha…..
Már sokszor mondtam, hogy irtózom a japán manga/anime műfajtól és eddig ez volt az egyetlen, amely teljesen blokkolta az előítéleteimet. Bármikor megnézém újra. Talán annyira nem is, mert egy nagyon nyomasztó, durva film, amely megviseli az embert. Ennek ellenére persze egy…..
Polizei 2011.10.19 20:04:35
@HaouRex: Hát én nemrég néztem végig a Pokémon összes eddigi részét (kb. 700 epizód), és tökéletesen élveztem. Mondjuk az első öt évadot (vagyis az első szériát) még csak meg sem tudták közelíteni a későbbi sorozatok, legfeljebb az Advanced, mindenesetre, nagyon élveztem.

Az ötödik generáció... ehh, igen. Arról nem is érdemes beszélni. Az, hogy több van 151 Pokémonnál, egyáltalán nem probléma, minél több, annál jobb - mármint akkor, ha néznek is ki valahogy. Az újaknak a fele tényleg röhejesre sikerült (...lámpás, gyertya, FAGYI, Megaman-utánzatok, kristályok, kavicsok...), de a most futó anime-széria egész jónak mutatkozik. Természetesen, messze elmarad a Kanto/Johto sztoritól, de nem rossz. Ja, és a magyar szinkron szart nem ér, mint mindig.

Egyébként, általában komolyabb animéket szoktam nézni én is, de az egész gyerekkorom ebben a sorozatban van, nem tudom nem szeretni.