Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pandamaca

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kis nyugtató retró hangulat.   ..
pandamaca 2011.02.14 12:06:55
Ez lesz most Miskolcon a hétvégén:
www.kocsonyafesztival.hu/
Aki teheti menjen le, és toljon borsodba egy kis túristapénzt:)
Subba Új méret a Starbucks-ban 2011.01.18 15:41:59
Az új, bevezetésre kerülő jegeskávé méret amit a Starbucksban kérhetsz nagyobb lesz, mint egy átlagos felnőtt gyomra. Taps! ..
Subba Nagy: Jimmy szelleme 2010.11.30 15:00:00
Mekireggeli és Mokka: két dolog, amiért érdemes lenne korán kelni!..
Szanyi Tiborra rájár a rúd. Szenvedéseinek listája hosszú, szinte hihetetlen, hogy egy mezei képviselőjelölttel rövid idő alatt ennyi kellemetlenség történjen. És akkor pár nappal a második forduló előtt ellenfelei újabb mocskos trükkel próbálkoznak... Egy tiszta ember…..
Különösen lassú felfogásunknak köszönhető, hogy eddig még nem esett le nekünk, hogy Szabó Patrícia mégis min munkálkodik. Mivel  most egészen egyértelművé tette, nyugodtan fel lehet hangosan is röhögni amikor feltűnik a képernyőn. Patrícia akar a magyar Carrie Bradshaw…..
pandamaca 2010.04.20 15:47:15
@Kóser Malac: Igen igen...addig meg neki sem lesz gyereke, amíg Carrynek sincs...a második részből kiderül, mi lesz Anikóval.Anikó:D beszarok ezen.
Hat négyzetméteres lakás már szerepelt az Urbanistán - igaz azt Tokióban lehet bérbe venni. Most viszont egy hasonló méretű kéglit kínálnak eladásra a József utcában - mint azt az Ingatlan.net magazinja írja. A  2,9 millió önmagában nem tűnik soknak a "meditációs…..
Még nem zárultak le a vizsgálatok, hogy létezik-e képzőművész, aki soha nem foglalkozott az elmúlás és az élet körforgásával. De az biztos, hogy a témában nehéz eredetit alkotni. Ez volt az a pont, ami elgondolkodtatott, hogy  amit a szobrászként és búvároktatóként…..
pandamaca 2010.03.19 11:19:35
Addig oké, hogy most már tudjuk mire járja otthon Pedobear, de ettől a videótól igazán kellemetlenül érezzük magunkat.  ..
"...én megvoltam szexuális úton, a lányom után, az orvos is megmondta!" /Forrás: az egyre mélyebbre repülő Joshi Barath./ A csatlakozó videóhoz csatlakozó kínzó kérdés: miért szedte le ezt a videót a Tv2 a portáljáról? :-D  (A lényeg a vége fele van.)  ..
pandamaca 2010.02.04 18:39:17
@tiboru: igen,élőben ment, és igen,réz is olyan mint az álbalhézó mauglik, a fogyatékos kislányt játszó demcsák, csak kicsit többet kaptak ezért az álinterjúért...
Egész csicsa kis klip amiben Fankadelit diss-elik, de végre fény derült a második kerület egyik jellegzetes figurájára! Aki a kerületben sokat jár felfigyelhetett már erre a színes egyéniségre, fejkendőben és jellegzetes reppes kiegészítőkkel szokta feldobni az unalmas parkolóőr…..