Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyöngy_alakóházból

4 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi időben nagyon-nagyon sokat gondolkodtam magunkon, hánytam vetettem a dolgokat a fejemben, átvettem mindent elejétől végéig, végiggondoltam a közeli és távoli múltat egyaránt, és az alábbi nem csekély eredményre jutottam: Közülünk soha senki, semmilyen körülmények…..
Gyöngy_alakóházból 2009.10.13 11:07:37
Először is, amint látjátok, frissítettem a tagline-t, ugyanis mára ez a blog eljutott arra a szintre, hogy naponta beírja valaki az "alvó csaj dugása" keresőkifejezést az admin felületembe, tehát akkor legyen ez a blog névjegye. Erre igazán büszke vagyok, és köszönöm a…..
ELTE lakótelep Szilveszter 2008.12.14 21:06:00
Kedves Gyöngyvér barátunk felajnálotta, hogy csinálna Pesten az albérletben egy házibulit Szilveszterkor. Kinek lenne kedve hozzá? UI: Azon hogy akkora bunkó vagyok, hogy Gyöngyi házába szervezgetem a házibulit, ne lepődjetek meg...
ELTE lakótelep Jeges est 2008.12.06 15:41:15
Sziasztok!Most csütörtökön ismét lesz koris muri, csak most a rendes városligeti műjég pályán. A program 9től éjfélig tart, a belépő ugyanúgy 5 kiló, de a koribérlés asszem 600/óra. Ki tud jönni?..
Hali!Jövő héten szerdán lesz ez a jeges est féle rendezvény, szerintem jó buli lenne, el kéne menni.Ha már nedves estet kihagytam... :PAz ár 500 Ft, ez szerintem nem vészesKorcsolya bérlése egy órára 500, egész estére 1500 HUF.A rendezvény honlapja:…..
ELTE lakótelep Nedves est 2008.11.04 17:37:00
Már igazság szerint mindenkinek szóltam a teamből,de azért hangsúlyozom, h csütörtökön nedves est és jó lenne, hha mindenki eltudna jönni, márcsak azért is mert tavaly mind a 2t kihagytuk, idén ennek másképp kell lennie:DRöviden összefoglalva: a jegy 8 kiló,elővételben, a…..
Tegnap bebasztam, de ez nem hagyományos bebaszás volt, hanem bebaszás Xtreme edition, szavakkal nem is lehet kifejezni, hogy mennyire kész voltam. Na mindegy, nem akarom ezt ecsetelni, nem vagyok rá büszke vagy ilyesmi.Viszont a blogírást mostantól befejeztem, vagy szüneteltetem, esetleg…..
ELTE lakótelep School, Gólyabál 2008.10.15 12:37:00
Na sziasztok!Holnap este kinek van kedve akkor Diófába menni?Am péntek este én mégsem megyek színházba, úgyh mégis csak tudnék menni ttks gólyabálra, közületek most megy vki ill nem akartok jönni? tavaly is tökjó volt, mehetnénk megint:) Ihatnánk előtte nálunk is. Na majd…..
Welcome people!Már régóta gondolkodom rajta, hogy el kéne menni mozizni. Nos, kicsit körbenéztem. Íme:Szerdán a Corvin moziban egész nap 750 Ft a jegyár. (ez akciós) Megnéztem milyen filmek lesznek, amiket én javasolnék:- A spanom csaja (trailer)- Sasszem (trailer)A gond, hogy…..
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/elte-ik/nyitoest_20082009_1felev/feed", "width":"500", "height":"350", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#FFFFFF", "textcolor":"#FFC300", "random":false, "number":"3", "target":"blank",…..
Ugy éreztem fel kell töltenem mivel még közös képeink nem nagyon vannak, igy ezzel is bővithettem "családi albumunkat":D:D INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/elte-ik/zolinal_egy_este/feed", "width":"500", "height":"350", "orientation":"horizontal",…..
Ennek örömére, h végre tudom hogy kell új posztot csinálni, most sztorizok is egy jót.A tegnapi összejövetel tökre bejött, pedig elég szar kedvűen és fáradtan indultam neki. Ez az egész hetem elég fárasztó volt, hétfőn kezdődött egy egész napos semmittevéssel, majd este…..
Nos én is megírom első bejegyzésem, rácáfolva ezzel Kanyos lenéző gondolatára miszerint csak kommentelni tudok.Igaz inkább szavazás jellegű lenne ez a bejegyzés, számítok rá, hogy kommentben kifejtitek véleményetek.Nos a történet korábban kezdődött, de legyen elég annyi, hogy…..
 Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy bolt, ami történetesen a Profi üzletlánchoz tartozott. Ide szerettem volna eljutni enyhe másnaposságommal harcolva, mert jól esett volna valami szénsavas vagy hideg üdítő, esetleg szénsavas ÉS hideg üdítő (de ehhez nem sok reményt…..
Ma délután elindultam Programozás technológiák órára... ehhez igénybe vettem a 4-6-os kombinók egyikét melyen különös élménnyel lettem gazdagabb, megtapasztaltam mivé fajul a világ. Mellettem állt egy 5-6 fős társaság átlagéletkor 13-14 év lehetett mindenkin szódásszifon…..
Gyöngy_alakóházból 2008.09.19 16:18:12
Fúha Kanyos, látom tényleg nagyon berágtál, amiért keveset írunk a blogba, meghívtál ide még1x huhha:D ez azért érdekelne h hogy sikerált. az élménybeszámolódból kifelejtetted eseménydús és tartalmas találkozónkat az elte felé vezető ösvényen, én akkor épp végeztem a prog alap órámmal és tipliztem haza enni, mert azt hittem éhen halok, jaj amúgy nagyon mosolygós az a néni, aki tartja nekem a prog alapot, csak ne tudnám h a kedves és mosolygós nőktől kell a legjobban félni:D de am korrektnek tűnik, bár előszeretettel kérdezgetett engem meg az Alízt, így 2esben képviseljük az órán a női szakaszt, na de még mindig jobb, mint amennyire elsőnek tűnt, átkellett jelentkeznem a szlávitól máshova, mert ott 30fős órákat hirdettek meg a 20fős helyekre, és amikor legelőször néztem a névsort, 1 db lányt nem találtam, bár ebben a suliban ezen igazából nem tudom mért vagyok meglepődve. Aztán a délutáni programom egészen másképp alakult mint terveztem, szerdán még úgy állt a dolog, h MAGgal(by Robi) együtt Robi bevezet minket a c++ rejtelmeibe, már alig vártam, de aztán vhogy ez a délutáni időpont senkinek sem volt jó, legfőképp nekem nem, mert anyu beugrott értem mert továbbképzésen volt, úgyh hazavitt fehérvárra.
a Lillás találkozóm is a hirtelen jött elutazás miatt elkerült mára, jaj fel is kéne már hívnom, meg a fodrászomat is, már tarthatatlan h mennyire kifakult a hajam, viszont miután anyámmal útra keltünk, még beugrottunk nővéremékhez egy "villámvizitre", röpke 3-4 óra alatt le is tudtunk a dolgot, ezzel nem is lett volna baj, ha előtte hajnalban nem alszok olyan jól + Csengével ne lenne ilyen izgalmas a legózás, de ettől még tündérek az unokahúgaim, imádom őket. Hakeval(bátyám) meg is beszéltük, h egyikőnknek sem kellenek ocsmány kisgyerekek( sztem tele vagyok anyai ösztönökkel már most), majd játszunk az Ágiékéval. Na ezek után hazaértem este 8ra, úgyh szerencsére nem késtem le a barátok köztöt, majd msnáltam egy kicsikét, Attilával beszélgettem főképp, aki megint csak meglepett mondani valójával, v inkább nem is. majd megnéztem az X aktákat és aludtam. Másnap, tehát ma fél2kor felkelve kicsit elgondolkoztam azon, h hogy is fogom még ma délelőtt elintézni a szoctámos papírokat, miután anyát felhívtam és rádöbbentem h sehogy, már tudom h jöv7en lesz egy köröm itthon, mondjuk szerda de. ugyanis holnap megyek fel pestre, ha már Gábor lesz oly kedves h felvisz, meg még randizunk is egyet úgy mellékesen(ez már megint ez újabb Gábor, nem pedig vmi régihez tértem vissza), mondjuk esélyes h nem lesz vele semmi, a tegnap előtti randink alatt nem éreztem magamban azt a vad lángot:D
Nah, most hívtam Lillát, még fodrásznál van, ezen felbuzdulva most én is felhívom a sajátomét, jók legyetek, puszi!
ELTE lakótelep ELTE Lakótelep 2008.09.15 12:15:08
"Ez egy lakótelep... Ide hálószobák néznek!!" - Szal mindenki csak halkan irjon!:D..