Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kicsi Mami

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az okok prózaisága nem akadályozza meg a következmények költőiségét… Mérő László legújabb könyvében (Az érzelmek logikája) olvastam ma éjszaka ezt a mondatot, egy azt megelőzően hallott, csodálatos hangnak köszönhetően talán inkább lírára, semmint prózára…..
A rend kedvéért elször néhány szót a ma megjelent értékelésünkről: Kettest adtunk az MSZP választási programjára. Az MSZP-nek még a jövőképe sem világos, ami részben abból ered, hogy a mai társadalmi problémákat következetesen a gazdasági válságra vezeti vissza.…..
Kicsi Mami 2010.03.05 22:56:10
Én a facebook-on is kérdeztem egyet, és ezúton köszönöm a választ!
A felvetésem lényege az -- talán nem jött át igazán --, hogy bár kezdetben az állt ezen a oldalon, hogy az értékelést csak akkor teszik közzé, amikor mind a 4 párt programja nyilvános lesz, most mégis nyilvánosságra hozták először 2, majd 3 párt eredményeit, és ez véleményem szerint kedvez az utolsó befutónak. Nyilván általánosságban is igaz, hogy aki a végére marad, az a korábbiakra adott reakciókból okulva csinosítgathatja a saját programját, és persze elég széles a témán rágódók köre, akik ötleteket adhatnak. Az Önök site-ját azonban az Önök által vallott pártatlanság miatt fokozottan figyelik az érdeklődők, a szakmaiság miatt pedig a sajtó is idézi mindazt, ami itt megjelenik.
Nem akarom túl hosszúra nyújtani, de nem gondolják, hogy egy kicsit a negyedik párt vitorlájába fújták a szelet azzal, hogy nem várták ki, míg ők is előhozakodnak valamivel?
(Azt azért én sem hiszem, hogy alapjaiban megváltoztatná a Fidesz programját az Önök website-ja, de sok okos tippet kiszűrhetnek ha elég okosak, és szerintem azok)

Az eddigi elemzések eindenesetre engem kifejezetten elkeserítettek, optimista a jövőre nézve se nagyon vagyok...

Viszont kíváncsi lennék arra, hogy más országok pártprogramjai vajon mennyiben felelnének meg egy ilyen elemzés kritériumainak? Ha esetleg tudnak hasonló anyagokról, szívesen belekukkantanék...
Kicsi Mami 2010.03.17 12:05:15
@Mitígérnek.hu: Igen, ez jogos, amennyiben azt feltételezzük, hogy a pártok végrehajtani is azt / úgy kívánják, amit / ahogyan a választási programjukban ígérik. Ha csak a programot kozmetikázzák, az túl sokat nem ér, bár amit ígérnek, legalább számon lehet kérni rajtuk később.
Jó fél évvel ezelőtt azt gondoltam: itthon ülő kicsi mamiként, aki kicsi babájától nem tud se tévézni, se újságot olvasni, érdekes lehet a TV2 SMS hírszolgáltatása, hiszen megírják, mi a legfontosabb, és ha én is úgy gondolom, legfeljebb jobban utánajárok. Megrendeltem hát:…..