Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Törpfater

12 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B-oldal Családi kazetták 2008.10.08 23:14:00
Rálf atyáék háztartásával ellentétben hozzánk beszivárgott néhány jó zene a radar alatt. Apámnak alighanem volt egy DJ ügyfele, aki 82-83-ban átmásolt pár kazettát. Ezért lehetett, hogy 3-4 évesen Sugarhill Gang vagy Laid Back felvételeket is rongyosra hallgattunk, vagy pl. az…..
Üdv mindenkinek, én és a barátom, akit nagyon szeretek, majd három éve vagyunk együtt. Tulajdonképpen minden nagyon jó és szép de...néha nagyon csúnya hangon beszél velem. Az van, hogy mindig nagyon gyorsan felidegesedik, ilyenkor mindig kussolnom kell, ne idegesítsem, hagyjam…..
Annyit segítünk, hogy amerikai, híres, egy 30 éves fény fekete modellt dug és azért általában coolabb mint ezen a képen...               ..
Törpfater 2008.10.10 08:48:13
Törpfater tech blogja Meat Boy 2008.10.10 08:30:00
Indiegames Meat Boy: jó grafika és fantasztikus retró szintkialakításA Meat Boy játékban az ember egy szaftos húsdarabbal játszik, ami a véres nyomokat hagy a földön és a falakon. A játék célja és a szintek felépítése nagyon hasonlít a régi típusú platform játékokra. A…..
02.10 TCP-Protokoll A biztonságtechnikai kutatók DoS sebezhetőséget találtak  Az internet alapjait képező protokollok egy olyan kor termékei, ahol a biztonság és a támadások elleni védekezés, alárendelt szerepet játszott, már ha egyáltalán szóbakerült. Ezért nehéz…..
A berlini Fővárosi Bíróság megkérdőjelezi az internetszolgáltatók adattárolási kötelezettségét. Ez év elejétől van Németországban az adattárolási törvény érvényben. Az internethasználatnál még egy átmeneti időszak is van, ami előírja, hogy a szolgáltatók, akik a…..
Kinyomozták Sarah Palin postaládájának feltételezett feltörőjét. Új fejlemények Sarah Palin ( McCain alelnökjelöltje ) postafiókjának feltörési ügyében. Az FBI azonosított egy 20 éves egyetemistát, mint lehetséges elkövetőt. David Kernell Tenessee állam egyik parlamenti…..
Firefox Mobile A Mozilla még 2010-ig kifejleszt egy mobil böngészőt.Mitchell Baker, a Mozilla alapítványtól, nemrégiben ismertette a cég elkövetkező évre szóló terveit. A lista legelején  a böngésző régóta várt mobil változatának kifejlesztése áll. A fejlesztés…..
A véget nem érő történetek disszidensekről, akiket állami elnyomással kell elhalgattatni, újabb fejezettel bővültek. Az 58 éves amerikai állampolgár, Gopalan Nair-t szingapúrban három hónapi börtönre ítélték, mert szemére vetete egy bírónőnek, hogy "prostituája"…..
Az Activision feljelentette a New-York-i James Strickland-ot, mert többek között, az XBox 360-hoz készült Call of Duty 3 játékot jogtalanul terjesztette. Pontos részletek még nem ismeretesek (a védekezésről sem). Az interneten szárnyrakelt spekulációkra reagálva, az Activision jogi…..
Autófília Cockpit a szobában 2008.09.16 12:00:00
 A napokban egyik ismerősömnél megtehettem néhány kört Live For Speed-ben egy Logitech G25 kormánnyal, ami egy nagyon minőségi cucc, teli bőrrel és alumíniummal. Kuplunggal ellátott pedálsor, H-váltó, szóval nagyon pöpec. A kormány nincs túl szervózva, kellően…..
Törpfater 2008.09.19 12:21:12
2008.09.19A múlt héten az Apple cég néhány frissítést adott közre a QuickTime-Player 7.5.5-höz. A frissítés egyaránt érintette a Windows és a MacOS X. gépeket. Lényegében a Windows-változatban 9 újonnan felfedezett sebezhetőségről szó. A Mac változatban ötöt találtak. Egy…..
A dokumentumban (ami inkább egy nagyobb dokumentum kis darabjának tűnik), a felhasználási területeknél olyasmiket találunk, amelyeknek részben és lényegében van jogosultságuk: spamküldő bothálózatok és vírusírók felkutatása. De van még egy apróság: egyes államokban nem…..
Lecsengőben van már a bulvár újságírás keltette ellenérzés hullám. Megtanultunk nem oda nézni, nem foglalkozni vele. Aki akarja olvassa, aki akarja az nem. Ez így is van rendjén. Vannak dolgok azonban,amiket még mindig nem tudunk elintézni egy vállrándítással, hiszen kihathatnak a…..
Hát ilyen hírre kell hazaérnem a tréningről? Már a Keleti Györgyi is?! Teljesen le és meg vagyok döbbenve ... ez már a világvége, teljes erkölcsi és morális összeomlás nálam! Keleti Györgyi száz euróért szexelt egy olasz kuplerájban. Na, bumm ... Legalább nem Budapesten…..
2008.09.16 Nemzetközi Távközlési Unió (ITU)Minden IP-csomagnak követhetőnek kell lennieNem más, mint a kínaiak fogalmaztak meg egy javaslatot, amely alapján jelenleg zárt ajtók mögött, tervek kidolgozása  folyik az internet névtelenségének megszüntetésére. Céljuk, hogy…..
w Villalakók 2008.09.16 07:20:00
Hálás és nem túl megerőltető elfoglaltsága a magyar középosztálynak, hogy a kereskedelmi tévék műsorain sápítozik. Tudom, mert évekig ezt tettem. Hogy az egy annyira tré. Hogy annál primitívebb nyilvános produkciót eladdig az ország nem szenvedett. Hogy milyen gagyi a Barátok…..
MySQL-befecskendezésA "Business Week" honlapját kártevő fertőzte meg.A Sophos néhány órával ezelőtt jelentette be, hogy a "Business Week" weboldal MySQL-befecskendezéses támadás áldozatává vált és minden jel szerint 90 napon keresztül próbált kártevőket…..
2007.09.14 Apple DRM Digitális Jog Menedzsment cipőkre?Az amerikai Apple konszern a szokványostól némiképpen eltérő szabadalmi eljárást kezdeményezett. Több forrásból tudjuk, hogy egy Digitális Jog Menedzsment (DRM) szabadalmi kérelemről van szó, sportcipőkhöz. A jog…..