Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andras1024

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Matyi blokkolásának két hatékony lehetősége van. A kép alatt elmagyarázom. Az egyik az összes komment megjelenítésénél az email cím blokkolása, amivel az összes kommentje eltűnik. Ezt úgy kell, hogy kijelölöd a kommentjét, majd a művelet a kijelöltekkel legördülő menüben a moderálást és tiltást…..
Hogy mi a válasz a levél végén feltett kérdésre, hogy érdemes e foglalkozni az üggyel, ha otthagy a buszod a nulla fokban egy pulcsiban? Hát egy óriási kövér igen. Persze ha bizonyítható, hogy a sofőr 15 perces megállót ígért, majd a 12. percben elindult, ugyanis a FlixBus ÁSZF-ben a a következőt…..
Ne mindig csak a botrány és a mérgelődés! Kellenek néha azok a kérdések is, amik segítenek eligazodni a fogyasztóvédelem zavarosnak tűnő világában. Ezért örültünk Dani kérdésének, aki a szavatosság borzongató fogalmáról kérdezett minket. Egész pontosan arról, hogy mit takar a bizonyítási…..
Van egy nagy cseresznyefám, amit a kerítéshez kb 1,5 m-re ültettünk még vagy 28 éve. Akkor még utca se volt, se kerítés, csak agyag és sár (értsd: a kukásautót daruskocsival kellett kimenteni a sárból). Azután leaszfaltozták: volt az eseményre utcabál is! A polgi is eljött! (a nagylyány meg leégette…..
Az interaktív térképen nemcsak Horthy kormányóvóhelye, Rákosi atombunkere, a Gellérthegy járatai, hanem számos olyan objektum is szerepel, amelyeket a katonaság még ma is használ...
Jó domaint választani nem egyszerű, de keményen meg kell dolgozni azért is, hogy sikerüljön valami tényleg idióta címet választanunk. Versenyzőkből pedig nincs hiány. Ma már szinte bármilyen domaint választhatunk magunknak - bár a hagyományos tartományokban, mint a .com vagy a…..
andras1024 2015.04.22 20:42:36
Létezik egy különleges domainekre specializálódott email szolgáltató is: cock.li/

cock.li
airmail.cc
tfwno.gf
nigge.rs
horsefucker.org
goat.si
8chan.co
redchan.it
dicksinmyan.us
loves.dicksinmyan.us
wants.dicksinmyan.us
dicksinhisan.us
loves.dicksinhisan.us
wants.dicksinhisan.us
national.shitposting.agency
cumallover.me
Minthogy a második kriptotörténeti rejtvényre nem érkezett érvényes megoldás, arra a következtetésre jutottam, hogy fel kell nevelni és ki kell képezni történeti kódfejtők egy teljes generációját. A következő tíz héten minden szombat este felteszek egy titkosírást a…..
andras1024 2014.03.16 21:51:35
L=V
„A térkép azok számára lehet hasznos, akik nem menekülnének el a fővárosból lázadás, háborús helyzet, apokalipszis vagy zombiinvázió bekövetkeztekor” – röviden így foglalta össze a Zeman Zoltán grafikus a célcsoportot a hg.hu-nak. "A térképen szerepelnek a…..
Subba Eközben Tampa felé 2013.10.15 19:13:55
izgi dolog a repülés, föleg ha IstenAzÉnMegmentömNéni is veled repül.... ..
Subba Isten szeret, ez fix! 2013.06.05 08:29:00
Nem tudom megunni az oroszokat, mintha valami rajzfilm szereplőit nézné az ember, de? Itt most mindenki túlél. ..
andras1024 2013.06.05 14:12:59
@endorpH1N: Two Steps From Hell - Strength Of A Thousand Men
Nem tudunk durvábbat elképzelni, mint ez a lélegzetelállító út, már a látványtól kiráz minket a hideg. Pedig több mint 700 éves, de a magunk részéről a lábunkat nem tennénk rá. A lélegzetelállító (és lábremegtető) Chang Kong turistaút a kínai Senhszi tartományban…..
Ádám néhány alkalommal tudományos kísérletből angolul rendelt egy angol sörös kocsmában. Ahol nyilván azonnal elengedték magukat, amikor úgy gondolták, hogy nem érti, amit mondanak: A pécsi Murphy's Pub nevű hellyel kapcsolaban írok, az ott szerzett tapasztalataimat szeretném…..
andras1024 2013.05.09 17:52:00
@neet: @atpijkamo: @Horváth Lajos-kőmíves ( geek paraszt):
Bugyi: Panties
Heréd: Your testicle
Pornóapáti: Porn abbot
Lánycsók: Girl kiss
Ondód: Your sperm
Lengyeltóti: Polishslovakian
Szarvaskő: I want shitty iron
Szalonna: Bacon
Háromhányástanya: Three puke farm
Szőrösparcella: Furry parcel
Nekeresd: Don't try to find it!
Fáj: It hurts
Rozsdásserpenyő telep: Rusty pan settlement

Kocsmáros-domb: Inkeeper hill
Ördögkonyha: Devil kitchen
Jäger akasztó: Hunter hanger
Lófar-völgy: Horsearse valley
Megjelent a héten egy rangsor, amely igen érdekes következtetések levonására ad alkalmat még akkor is, ha természetesen figyelembe vesszük azt, hogy egyáltalán nem reprezentatív mintáról van szó, nevezetesen a magyar politikusok és pártok facebook-os népszerűségéről. Pár…..
andras1024 2013.02.16 20:16:47
@Fedor: Átfedések:
LMP-MSZP: több mint ezer
Együtt-MSZP: több mint ezer
Együtt-Fidesz: több mint száz
Fidesz-Mszp: több mint száz
Fidesz-Mszp-Jobbik: több mint száz

Orbány-Gyurcsány: több mint ezer
Orbány-Gyurcsány-Vona: több mint száz
andras1024 2013.02.16 21:37:53
@nemsirunk: A Milla is csak százezerig jutott, de voltak időszakok amikor visszaesett kilencvenezerre, tehát felesleges abban reménykedned, hogy az Együtt2014 sokáig tud még nőni ilyen ütemben.

Ráadásul a nagy pártoknak vannak megyei és városi szervezetei is, lehetnek akik csak a helyi dolgokat követik és országosat nem, úgyhogy ez a pártokra vonatkozó statisztika erősen torzíthat.

@Fedor: Tudok még gyártani életkor, földrajzi hely vagy vallási alapú statisztikát is, de úgy nézem ezernél tovább nem számol a facebook.
Subba Minek iszik, aki nem bírja? 2013.02.14 16:18:13
A félmeztelen fiú fél perc alatt lehúz tíz felest, aztán ránéz a padlóra..
andras1024 2013.02.14 17:56:20
Szűrő telepítése, ha Chromeot használsz:
Nyisd meg ezt:
chrome.google.com/webstore/detail/tampermonkey/dhdgffkkebhmkfjojejmpbldmpobfkfo
Katt az "Add to chrome" gombon.
Aztán pedig ezt: userscripts.org/scripts/show/154649
Végül a jobb felső sarokban Install gomb, aztán mindenre OK.
..
andras1024 2013.01.09 22:57:53
@hpapagaj: Pontosan ezt csinálja a scriptem.

Ha filmkiller kijátssza a scriptem arra az esetre ismerek egy sokkal jobb trollszűrő scriptet is, csak át kell alakítanom, hogy a blog.hu-n is fusson.

@Jokerpofa: Ez kell neked: userscripts.org/scripts/show/130119
Subba Subba Art: Deep 2013.01.07 08:59:00
..
andras1024 2013.01.07 16:05:38
@deadzone: Firefoxra feltelepíted a Greasemonkey vagy Scriptish plugint, majd ezt: userscripts.org/scripts/show/154649, ettől eltűnnek filmkiller hozzászólásai.
Elvileg más böngészőkkel is működik, de ott nem tudom mi kell az UserScriptek zelepítéséhez
Felraktuk az igazi felvételt. Ahol libsibibsik nem veszélyeztetik a közéletet ott nyugdtan lehet majálisozni továbbra is. Semjén úr már dolgozza is ki a törvényi feltételeit annak, hogy minen madarat ki lehessen lövetni. ..