Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dimevo

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hadihajó fanok biztosan tagadnák, hogy a szovjet haditengerészet kötelékében valaha is szolgált volna a japán városról elnevezett hajó, pedig a történetét megfilmesítették, és a Lemil lapjain is megemlékezett róla Papírzsepi, csak nem ezen a néven. Az első szovjet…..
Jordan Rudess a Dream Theaterből már kijött egy felejthető zenegeneráló szoftverrel az iPhone - de amit itt látunk, az fényévekkel komolyabb dolog őtőle. A hamarosan megjelenő Morphwiz nevű iPad-szintetizátor, amin játszik, a jelek szerint abszolút alkalmas betölteni egy valódi…..
Dimevo 2010.06.16 10:42:58
Van neki hasonló elven működő cucca nagyobb is: www.youtube.com/watch?v=rW1KeRNaP-Q Azzal azért érdekesebb dolgokat szokott csinálni, de ez se semmi. Ő már 5-6 éve is használt tablet PC-t a színpadon, gondolom rájött hogy azzal könnyeben mászkál a különböző patchek között.
Ahhoz, hogy profi zenész legyen az ember, nem lehet elég korán kezdeni a stúdiózást sem. Legalábbis így gondolja Aaron O'Keefe, aki egy zenei oktató-iskolát  üzemeltet Ohio-ban. Szerinte fontos, hogy a diákok minél előbb megtanulják, mit várnak el tőlük a stúdióban. Mivel a…..
A mezőn van más kutyás program is. Mint kiderül, a flyball nevű sportot gyakorolják páran. Egy kutya vezényszóra inaszakadtából végigrohan négy kapun, becsapódik egy palánkba, ami a szájába lő egy teniszlabdát, aztán fordul és visszarohan a gazdihoz. Elképesztő. Én…..
Muse - The Resistance (2009 Warner, Helium 3) A Muse esetében egyre nehezebb dolga van a hallgatónak. Amikor elindultak, mindenki skandalumot kiálltott, és Radiohead epigont látott bennük, de nem sok kellett, hogy messze túlszárnyalják vélt elődjüket, és az eleinte kétkedőket is…..
A hét dalának egyetlen nagy aktualitása van, mégpedig, hogy a Novarock legnagyobb headlinere a Metallica volt. A majdnem magyar fesztiválon ugyan nem tudtak olyan showt csinálni, mint a most zajló turnén (középre rakott színpad, piró, lézer stb.), de az eső ellenére minden…..
Március közepén jelent meg a Blind Myself Budapest, 7fok, eső című legújabb nagylemeze, amin a metálcsapat angolról átváltott magyar nyelvre. Az igen komor hangulatú korongról már egyszer bemutattunk egy komolytalan, viccelődős stúdiós összeállítást (ami amúgy a CD-hez…..
léggitár Dallamtalan dallamok 2009.03.12 17:10:00
Bridge To Solace House of the Dying Sun 2009 GSR Elég sok idő telt el a legutóbbi Bridge To Solace lemez óta, testvérek között is legalább három év, bár nyilván nem teltek eseménytelenül a hónapok, hiszen rengeteg minden történt a BTS háza táján. A legnagyobb érdeklődésre…..
Dimevo 2009.03.20 16:04:01
@doomanoid: Ha esetleg nem láttad még őket élőben, mindenképpen keríts sort rájuk, mert utána már lehet, hogy működni fog...
Senki sem vitatja, hogy a bankok sokszor nem túl fair szerződést kínálnak, és (talán) még az is érthető, hogy a szociálpszichológia alapján a válságos időkben a nép a pénzintézetekből csinál bűnbakot. A kulcsszó a fenti mondatban viszont ott van, hogy a bankok a szerződést…..
Dimevo 2009.03.03 22:17:02
@Hans Lopkowitz:
Teljesen egyetértek
Alapvetően nekem az a bajom, hogy ezek az emberek, akik nem képesek egy egyszerű szerződést értelmezni, bizony szavazati joggal bírnak, ha közvetetten is 4 évente, vagy gyakrabban lásd vizitdíj stb.döntéseket hoznak az országról. Pedig ezekből az esetekből jól látszik, hogy alapvető dolgokat se tudnak felmérni, utána meg mennek panaszkodni. De ugyanez elmondható a most síró devizahitelesekről is, miután nekem is van tudom, hogy alá kell írni egy nyilatkozatot amiben feketén-fehéren benne van, hogy bizony megszívhatod barátom.
Gábor lektorálás közben lelt néhány gyöngyszemre:Én egy autóipari fordításokkal foglalkozó cégnél dolgozom lektorként, így igen gyakran találkozom önjelölt fordítókkal... Hát, mit ne mondjak hihetetlen dolgok tudnak születni.A cég kedvence (jelenleg): egy teherautó…..