Regisztráció Blogot indítok
Adatok
phoebe16

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ezek a 15 évesek csodálatosak. Miért nem őket kutatja a Kondrad Lorenzbe bújt Csányi Vilmos? Mindenesetre, kedves volt tőle.. :) Én - (Lány, 15, Budapest) Ő - (Fiú, 15, Veszprémi, de Pesten koleszos)   Egy barátom lakásában voltunk póker partin, ittunk, a végére már…..
 Mert az úgy nem járja, hogy szerelemből eltöri a csuklómat a féltékeny pára. Sziasztok! Lássuk az én sztorimat. Tavalyelőtt ősszel ismertem meg a volt páromat. Én, lány 17, ő is szintén 17. A megismerkedésünk nagy nyálas romantikus filmbe illő. Pár hónappla voltam az…..
Összeesküvést leplezünk le: Feldmár András, Gyurcsók István vagy Csernus Imre ad ki ilyen szakítósablonokat, ahova csak a neveket kell beírni?(A héten a képeket a Yummie-ról lopjuk)Sziasztok! Már régóta terveztem, hogy megosztom veletek eme gyöngyszemet. Most vettema…..
Aszittem ilyen csak a filmekben van! Mindig meg kell kérdezni hány éves, különösen, ha "testvérek!" Brr.Sziasztok!Ha érdekesnek találjátok adjátok közre. Köszi.Hosszú lesz. Nem annyira a szakításról szól, mint egy halva született kapcsolat hattyúdaláról,…..
Azt hiszem, a szakítósblog egyéves történetének leghosszabb, legmegrázóbb, legfájdalmasabb levele következik. Vigaszt mi sem tudunk adni, de hebron azt mondta bele a szakítósbulin a Kossuth Rádió mikronjába, hogy ilyenkor jó tudni, hogy "Nem vagy egyedül". Nem…..
phoebe16 2008.09.15 16:07:45
Engem mélyen megérintettek az érzéseid, sőt nagyon félelmetesek is a gondolataid. Biztos vagyok benne, hogy ez a rendkívül felzaklatott állapotod csendesedni fog, de adj magadnak időt. Most azt hiszed, hogy csak Te voltál a hibás, de ne bántsd ennyire magad. Valóban a legnehezebb dolog az életben önmagunk megismerése és elfogadása. És az is igaz, hogy nincsen biztos recept semmire sem, mert bármit teszel bármelyik percben nagyon sok mindentől függ-hangulatodtól, munkádtól, otthoni dolgoktól- szóval állandóan improvizálunk. Sok apró lépés által változhatunk, de a mostani énünkhöz képest nem hiszem, hogy MEGváltozhatunk, mert a személyiségünkön csak csiszolni és finomítani lehet, de átfaragni már nem ,mert az már nem TE lennél. Szerintem mindennek meg van a maga oka, jobbá teheted az életed, de mindig csak olyan célokat tűzz ki magad elé, amelyeket el tudsz érni és tartóssá is tudod tenni az életedben. Nem tudhat mindent az ember-Errare est humanum-tévedni emberi dolog, ha sohasem tévednénk, unalmas és egyhangú lenne minden, kell a mozgás, a dialketika. Talán a tévedés nem is pejoratív, hanem útmutató. A szentenciák pedig jó, hogy vannak, de tudod, senki sem él úgy. Ezek csak viszonyítási rendszerek, minthogy az istenek se nem segítenek se nem sújtanak a római mitológiában, minthogy túl tökéletesek ahhoz, hogy velünk, tökéletlen halandókkal foglalkozzanak és csak az álmainkban jelennek meg útmutatás gyanánt. Hát ez egy elég hosszú kitérő volt..mindenesetre csak úgy próbálj meg élni, ahogyan azt jellemed megparancsolja!
De aztán lehet, hogy ez mind nem igaz és csak ezt én gondolom így.
Goranga!