Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sober

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Tele van a tököm ezzel a pc brigáddal. Nem a véleményük, nem az elveik és nem is gondolataik miatt, hanem azért, mert pont annyira progresszívek, mint azok, akiket fikáznak. Konstruktivizmusból zérus. Adott itten kérem ez a több évtizedes, évszázados, vagy mit tudom én…..
sober 2009.02.10 12:00:48
@MekkMester: mert szerinted majd jön egy ember, vagy párt vagy blogger és a varázskalapból előhúzza A Megoldást. De nem ám csak a cigánykérdésre. Mindenre.
sober 2009.02.10 12:13:06
@MekkMester: De legalább már beszélünk róla és ez is valami - ez konkrétan semmi. Hány olyan problémát mondjak Neked, amiről napi szinten beszél a nagypolitika,az emberek, civil-szervezetek, és semmi nem történik?
A másik, h ez a cikk a problémához még csak közel se akar hajolni, neki csak az fáj, h nem cigányozhat ahol és amikor akar, mert a gonosz, mocskos PC-k így meg úgy.
sober 2009.02.10 12:44:47
@kafferbivalybalamber:
Hát sajnos el van tévedve az illető. Amit leírt annak semmi köze a cigány kultúrához. Deviáns szubkultúra bármelyik etnikumból kialakulhat, mint ahogy a világon ki is alakul szinte mindenhol, bármilyen kultúrából.
Az, hogy nem igaz, hogy más etnikumú emberek nem követnek el ilyesmit - nettó hülyeség. Ezek szerint a '70-es évek Harlemében a bandák cigányokból álltak.
Épp a napokban beszélgettem egy ismerősömmel arról, hogy voltaképpen nem túl sokféle kimenetele lehet annak az elsősorban közrendvédelmi, közbiztonsági problémának, amelyet a cigány és a magyar szokások, viselkedéskultúra eltérése okoz. Az egyik ilyen kimenetel, hogy végre…..
sober 2009.02.09 16:12:48
@snakekiller23: Nofene, és a cigány kultúra melyik eleméből fakad a bűnözés? És pontosan melyik cigány kultúrára teccik gondolni?

Ezek szerint (az eddigi gondolatmenet alapján) az olasz kultúra is hajlamos a bűnözésre, hogy a dél-amerikai kultúrákról ne is beszéljünk.

De érdekes, h lehet ismerni olyan cigányokat, akik identitásukat megőrizve élnek becsületes életet. Ha a kultúrájukból fakad a bűn, akkor ez mégis hogy lehetséges?
sober 2009.02.09 16:14:31
@zsögödbenő: és milyen sokra mennek az amcsik a halálbüntetésükkel...
sober 2009.02.09 16:33:39
@zsögödbenő: a halálbüntetéstől nem csökken a bűnözés, nincs komoly visszatartó hatása. Az amcsi gyilkossági ráta az egeket verdesi, szemben az olyan európai államokkal, ahol nincs halálbünti.

ld itt: en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_murder_rate