Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rugyecske

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A HC Csíkszereda megvált Joakim Nilsson edzőtől, ezt több székely kommentezőnk jelezte már, Kurkó János fő támogató pedig érdeklődésünkre meg is erősítette. Azt mondta, a svéd szakemberrel közös megegyezéssel bontottak szerződést. Az SC Csíkszereda elleni vesztes rangadón…..
Túl van első Mol Liga-vereségén a HC Csíkszereda, az éllovas elvben pályaválasztóként kapott ki a székelyföldi rangadón az SC-től, hosszabbítás után. Rendes időben 6-6-ra zártak a felek, menet közben hol döntetlenre álltak, hol egy vagy két góllal vezetett az SC –…..
Jégkorong A HC menetel, nincs mese 2008.10.07 21:01:00
A Steaua-meccsen J. P. MacCallum edző révén feltámadt Dab.Docler a Mol Liga-éllovas HC Csíkszereda ellen próbálta folytatni a sorozatot, hiába. Az Újpest ellenben nagyon is összeszedte magát, és elkalapálta a román főváros prominens csapatát. Két kvázi előrehozott meccset…..
rugyecske 2008.10.10 01:05:15
Hajszál hiányzott, hogy az eddig százszázalékos csíki csapat elszenvendje első vereségét, történetesen Újpesten, de visszajöttek a gödörből. Az NZ-Stars nagyon elkapta a DAB-ot Dunaújvárosban, a Miskolc helytállt a Steaua Bucurestivel szemben. Az Alba Volán farmcsapata továbbra…..
Vasárnap két nagyon izgalmas mérkőzéssel folytatódik a Mol Liga. Az SC a listvavezető HC Csíkszeredát fogadja, míg az Alba Volán Dunaújvárosba látogat. Mindeközben az EBEL-ben a fehérváriak a Villach ellen kísérelik meg a negyedik győzelem begyűjtését.Óriási konfliktusokkal…..
rugyecske 2008.09.28 23:45:55
Soron következő mérkőzéseit Gyergyószentmiklóson játssza a HC Csíkszereda, amelynek fő támogatója reméli, az együttes néhány héten belül visszaköltözhet Csíkszeredába – írja a Csíki Hírlap. Kurkó János a Sportklubbal már nem áll szóba, magasabb szinten próbál…..
Még nem akar Gyergyószentmiklósra költözni a HC Csíkszereda jégkorongcsapata, de szerda délutáni állás szerint a hét végén nem tudja a Vákár Lajos Műjégpályán rendezni Mol ligás mérkőzéseit, írja a Csíki Hírlap. A lap szerint a fiatalabb csíki együttes és a…..
Két magyarországi csapat is nagy verést kapott Erdélyben, de az FTC-nek is csak ideig-óráig volt esélye a HC Csíkszeredával szemben. Büntetőkkel bukott az NZ-Stars. A két csíkszeredai gárda lendületes rajtja nem meglepetés, azt viszont kevesebben várták, hogy a Progym is…..