Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cinikus Tulok

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kovács hullafáradtan ért haza a melóból, ami persze nem volt újdonság, a zsinórgyárban nem lehetett csak úgy lazsálni, legalábbis a csarnokban nem. Bezzeg a titkárságon, ahol a neje egész nap a hevesen bókoló kereskedelmi igazgató arcába tolta a csöcseit, ott nem feszült meg…..
w Onnan szórom én a pénzem 2010.05.03 05:30:00
Van azért előnye is a bukásnak, nem igaz? Az szar ügy, hogy a húsosfazék odalett, és az eddigi lopkodásért is meg kell fizetni. Viszont hurrá, hülyeségeket beszélni mostantól büntetlenül lehet! Elemében lubickolhat végre a baloldal. Juhé, nem kell többet gondolkodni! Csákányt…..
Tibo küldte be az I Love Traffic linkjét, így ír róla: „Néhány napja eszembe jutott, hogy régen volt C64-re egy Traffic nevű, felülről mutatós, közlekedésilámpa-kapcsolós játék. Arra gondoltam, hogy ez ideális flashjáték lenne, erre tessék már meg is van. Én kellemesen…..
Akárhogyis csócsálja a Homár, nehéz belátni, mi köze van az államnak a csomagküldéshez. Amíg azonban nem hogy nem adják el a Postát, de piaci versenyt sem teszik lehetővé ("majjövőre"), még ilyen váratlan fordulatok is érhetik az embert, ha betéved egy eldugott (?)…..
Subba Bocs, inkább te ne igyál! 2008.09.15 12:27:00
Nézzétek csak ki tért vissza a packetloss-ból. Az italos hölgy az előző posztból. Nem szép amikor egy nő túlissza magát. Senkinek sem tanácsoljuk ilyenkor a fényes nappalt. Egy barátságos barlangba illik ilyenkor behúzódni, oda való ez a viselkedés. Még hogy…..