Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bretagne

58 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
mindig félúton g, mint görbület 2011.03.02 22:44:00
nem tudom, hogy jól csinálom é a dolgokat. élek valahogy ebben a világban és közben attól félek, hogy a sok őrültség amit csinálok, tönkreteszi a körülöttem lévőket. és megint ott tartok, hogy kergetek egy nem lehetséges világot, a buta álmaival együtt. vágyom valami után,…..
mindig félúton v, mint versek 2011.02.23 20:45:00
pont passzolnak a mai hangulatomhoz. ennyi. versek 2007-ből. akkor még tudtam írni. na jó, most is tudok, csak nincs mit. (kontraszt)néha ingatag lábakon áll a hitemcsak a miértek és nem tudom-okbennem örökre képzavarhogy melyik az igazi te olyan kicsi nekem ez a testez az…..
mindig félúton f, mint folytatás 2011.02.21 21:42:00
minden reggel fel kell kelni és minden reggel el kell hinni, hogy jól csináljuk a dolgokat. néha úgy érzem, hogy elrohan mellettem az élet. amióta itt dolgozom, teljesen kivűl rekedtem abból az életből, ami fontos volt. elveszítettem valamit magamból, amit féltve őriztem. lassan…..
almaleves Kerekerdőkerék 2010.05.03 10:14:00
A távolság nem csökken. Ugyanis nincs. Csak út van. Sós íz a számban. A saját levem csorog a homlokomról a nyelvemre.Poros, erdei földút. Néhol patanyomok keverednek a cipőnyomokkal.És bringanyomok.Alig pár ember suhan el mellettem.A lihegésem hangjait náluk hagyom. Lassan elhalkul.…..
bretagne 2010.05.15 12:10:28
I(k)TATÓSPAPÍR mi hordja el 2010.04.19 18:19:00
Pőrén istenem, annyira pici vagymint a tengerparti kövekkedvem volna felkapnieldobni, hadd pattanj párata víz felett, biztosan úgyhullanál alá, mint ide-künn az őszi falevél lassan számollak el, pontosanötig, nyomot nyom érnéhol görbét metsző egyenesaztán semmi, csak a…..
www.youtube.com/watchNikola Parov - Herczku Ágnes: FérfiszívrőlHalljátok hát, szép szerelmes lányok,a férfiszívről szól a dal.Kinek szerelme fénye, a reggeli égről,eltűnik a hajnalcsillaggal.Ígérnek ők sok szerelmes álmot.Esküszik mind, hogy csak téged szeret.De szerelmük…..
mindig félúton é, mint élet 2009.07.02 09:42:51
...mert életben kell maradni. mert nincs más. csak ez...
mindig félúton h, mint ha 2009.06.26 13:43:16
www.youtube.com/watchHa én lennék a szerelmedMinden máshogyan menneTe is máshogyan mennélEl tőlem, mint tegnap esteMegszoknád a hús szagátMegszoknád az ólmokatMegszoknád az életemMiként a sajátodatHa én lennék a szerelmedSzeretnél mert megszoktadAhogy megszokásból rugdalodMagad…..
mennyi út van előttünk. csak választani kell. jól és bátran. aztán hagyni az életünket szépen tovacsordogálni. sosem voltam egy jól-választó. a lehetőségek, természetesen mindig felkínálkoztak, csak hát sosem a nekem való mellett döntöttem. biztos a karma miatt. mennyire…..
mindig félúton f, mint forrás 2009.06.18 14:40:00
a legnagyobb pancserságokat akkor követi el az ember, amikor tökéletes biztonságban érzi magát. vajon miféle rohadt erő hajtja...jó lenne tudni.ha valaki pénteken azt mondja, hogy újra elkövetem azt a bizonyos hibát, körberöhögöm. ugyanmár! én egy kurva erős hogyishívják…..
mindig félúton p, mint pózok 2009.06.16 11:29:31
[*]a naivság, már régátoperálta magát, arcomrólszemembe és gúnyosan kacsint,ha bal kézzel kezdek.de valamiért mégmindig elhiszem, hogy a nincssokkal kívánatosabb, mint a lehet. [**] tegnap zavaromban lerángattamaz utolsó félistent, az ablaküvegről.…és kurva…..
mindig félúton alámerülve 2009.06.09 11:00:55
leszorított fejjel a zavart ajtók mögöttfekszünk bágyadtan - egymásbanés már nem látoda hátamnak támaszkodó szépetkifulladásig űzöd a napokat - csak menjen- csak teljen- csak gyorsuljon az időegyformára hogy átkozottra formálhasd a hallgatást, megkérdőjelezve azt a néhány…..
mindig félúton k, mint keresztek 2009.06.05 11:47:00
azt hiszem, mindenkinek meg van a maga keresztje. ezt cipeljük egész életünkön át. van aki szerencsés és megoszthatja terhét valakivel. aztán vannak olyanok is, aki a súly alatt összeroppannak és belehalnak. ismerek ilyet is, meg olyat is. és persze nekem is itt csücsül egy jókora…..
mindig félúton á, mint átjáró 2009.06.04 12:51:00
kezdem azt hinni, hogy az őrület tök normális dolog. persze először azt kéne tisztázni, hogy mi a normális. mondjuk nekem az, hogy nem szeretem a macskákat és a gyerekeket. mindig is azt mondtam, hogy nekem bizony nem lesz gyerekem. azt mégis lett kettő. rajtuk kívül viszont nem…..
mindig félúton n, mint nincs baj 2009.05.26 09:23:00
miért futok bele mindig ezekbe az idétlen helyzetekbe? rohadtul nem akarok semmit. nem akarok így lenni, ilyen formában és leginkább nem akarok fájni. habár már egész jól bírom. tegnap annyira kimerültem, hogy nyolc után beájultam az ágyba. kicsit fordított helyzet alakult ki.…..
mindig félúton z, mint zárás 2009.05.24 07:36:57
tegnap (ha minden igaz) elkezdtem a visszazáródást. szánalmas kirohanásaim végképp padlóra kényszerítettek és úgy látom jónak, hogy innentől kezdve nincs értelme megfeszülni. sosem gondoltam, hogy létezik rosszabb és elviselhetetlenebb érzés, mint a kábszer elvonási…..
mindig félúton r, mint rések 2009.05.22 08:30:26
nem szeretek ilyet játszani. és roppantul rugalmatlan vagyok. már nincs hova tovább tágítani az életem. most úgy érzem belefulladok ebbe a tehetetlenségbe. éjszaka megint nem ment az alvás. legszívesebben ideültem volna a géphez, de nem tettem. minek? kéne valamit ennem és úgy…..
mindig félúton n, mint na igen 2009.05.09 08:37:16
megint nem tudok mit kezdeni magammal. eszement módon kergetek egy idillt, amiről (persze) tudom, hogy soha nem valósul meg. már nem félek ki mondani, hogy soha. mert igenis létezik.itthon lassan megint harmónia lesz. ezt akartam. de az akarás és a valamire vágyakozás, nálam nem ugyanaz.…..
bretagne 2009.05.21 20:22:46
@szellzsofi: én meg téged köszönlek, te nő :)
fáradt vagyok. nagyon. ismét nem megy az alvás. és most épp az evés sem. ritkán van egyszerre ilyen konstelláció. most épp küzdés van felsőfokon, és agyalás a nemkivitelezhetődolgokon. így egyben és nem külön. sajnos megint csak rájöttem, hogy alkalmatlan vagyok úgy…..
bretagne 2009.05.21 20:21:39
@szellzsofi: nahát, de jó látni. gondoltam rád. sokat. mán hívni akartalak, hogy merre vagy. el nem tűnj nekem, mert agyooooooncsaaaaaplak :)
nem is tudom, hányadszorra csinálok magamból hülyét. itt ülök tele indulattal és mindjárt szétrobbanok. pedig mennyire egyszerű lenne hagyni az egészet a fenébe. az idegeim lassan felmondják a szolgálatot. micsoda hülye kifejezés. a francba mindennel és mindenkivel. tulajdonképp…..
I(k)TATÓSPAPÍR magamról 2009.05.12 11:53:30
Keddnem merek írni mert az ujjaimon ott feszül az elég hogy megint valami rosszra használsz félrecsúszott lenyomat értékelhetetlen adatbázisokba tévedt tudat keres kibújót a fiókból ki mindegy kinek szól a feliratot úgysem érti csak a maszatolást szembe be aztán körbe…..
bármennyire nehéz, mégis élek. nélküle. mert ugye vele nem lehet. és azt hiszem nem is tudnék vele élni. kezdek rájönni, hogy most van itt az elengedés első fázisa. vajon szeretem annyira, hogy lemondjak a személyes találkozásokról? és ha lemondok, akkor vajon bírni fogom a…..
néha jó lenne ránehezülni a napok széleire és átvészelni az esőt. néha meg jó lenne kifeküdni a háztetőre és élvezni a napsütést. csikorognak a gondolatok az agyamban és szédítő sebességgel körbe - körbe forog velem a világ. asszem jól vagyok. bármi történik, sosem…..
mindig félúton r, mint rálátás 2009.04.28 09:24:00
meghatározó rálátás az életemre. valamiért ez jutott eszembe, mikor ideültem ma reggel. nem tudom mit jelent. és úgy általában nem tudom mit jelentenek a történések. elképzelhető, hogy ez egy védekező reflex vagy csak kifogás a dolgok elodázására. még mindig ringatózom a…..