Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beglacka

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Michael Knight Bepöccenve 2011.01.19 16:57:00
Legutóbb Hruscsov elvtársat láttam ennyire bepöccenve felszólalni, mint szerdán a mi szeretett miniszterelnökünket az Európai Parlamentben. Hruscsov akkor, 1960. október 12-én az ENSZ-ben a legendáriumok szerint miután egy vitában bírálni merték, magából kikelve…..
 Mit jut eszedbe elsőként Japánról? A szusi, a szumo esetleg a taiko dob? Ez mind rendben is van, de Japán ennél sokkal érdekesebb és összetettebb ország, tele furcsa kulturális szokásokkal, amit a következő 10 perces videoinfografika remekül összefoglal, rengeteg…..
     Ma, 18:00 órai kezdettel csapatunk a csíkszeredai Vákár Lajos műjégpályán vendégszerepel. Csakúgy, mint a Steaua elleni találkozón, a cél itt is a tisztes helytállás.     Ha néhány évvel ezelőtt azt mondta valaki, hogy…..
A New York Islanders 26 éves amerikai védője félreérthetetlen mozdulatokkal magyarázta meg Sean Averynek, a liga egyik rosszfiújának, hogy mivel mit csináljon. Az NHL-ben nem tolerálják az ilyet, kétmeccses eltiltást kapott. Korábban épp Averyt büntették meg egy szerencsétlen…..
beglacka 2010.10.13 22:06:36
@csatoimi: kár kiemelni bárkit is, nálunkfele szinte divat az ilyesmi, sőőt szerintem a wisniewski gyerek gyümölcsoltó boldogasszony néha a mieinkhez képest. Már-már külön sportággá növi ki magát pl a közönséggel való ilyesféle foglalatosság is. Egy más között amit csinálnak az smafunak is tűnik.:)
Első ránézésre furcsának tűnhet, hogy Mol Liga-tudósításunk címébe egy nem Mol ligás mérkőzésről szóló hír került, de hát mégiscsak az a nap legnagyobb meglepetése, hogy egy előzetesen esélytelennek vélt csapat legyőzte a magyar–székely–román bajnokság…..
–Az előző idény végén az olasz médiát bejárta az a videó, amelyiken Mourinho, a provokátor-motivátor és a híresen keményfiú Materazzi elbúcsúzik egymástól. Most másképpen, de a lényeget tekintve ugyanúgy Del Piero elbúcsúzik a Spanyolországba költöző Trezeguet-től.…..
beglacka 2010.09.01 09:02:38
Ha nekem lenne egy futballklubom, és annál dolgozna egy olyan fazon, akinek az a dolga, hogy naprakész legyen a játékoskeretből, azaz pontosan tudja, ki, mikor játszhat, és mikor nem, mert nem neveztük, vagy mert el van tiltva, naszóval ha nekem lenne egy ilyen sameszem, aki emellett nem…..
Prolik vs lófők! Csodásan abszurd backdoor kommunikációs csatáról értesültünk a Tumbleren, borosjulinál. A sztori eleve klasszul kezdődik: Szeged egyetlen szánkózódombjára egy betripezett óriásműlesikló Apró Juhász János építész, helyi önkormányzati képviselő 8…..
beglacka 2010.08.25 12:49:58
Biztosan hallottátok kedves barátim, azt a kifejezést, hogy "tápos". Ezzel mí székelyek illetünk titeket anyaországiakat- van akire kevésbé, van akire nagyon találó. Ez az eset hűen tükrözi miért kapjátok néha néha. Nem a székelykapukat istenítem, nem is mondom, hogy annyira szükséges volt oda. (furán néznek ki tényleg néhány fényképen) Viszont valaki valamit csinál máris azt nézzük, miért veszélyes, miért óriási rossz. De nem ettől vagytok táposok, a székely is alapból ilyen. Viszont amitől igen, hogy felállítanak pár kaput ami mellett szemmel jól láthatóan simán, lazán le lehet csúszni és előre nyavalyogtok hogy nem mertek. Na ettől azok vagytok. Amikor kisiskolás voltam, 6-7 éves, iskolakirándulás szerűen mentünk a közeli hegyre - nem ilyen földhányás mint a tietek- szánkózni. Azt a helyet választottuk ki, ahol kevesebb a fa. Mondom kevesebb... És igen néha elütöttük őket, néha vérzett az orrunk de ez van. Ennek ellenére direkt oda alakítottunk ki ugratós pályát ahol fa van, legyen érdekesebb... Ezek és az ilyenek miatt a hétvégén átmertem lépdelni a köveken, amik egy patakocskában voltak amíg egy 16!!! éves kinti ismerősöm nyávogott, hogy ő most hogyan jöjjön. Remélem nem sértek meg nagyon senkit azzal, ha azt mondom, ez az eset nagyon tápos! Remélem nem mind gondoljátok komolyan, hogy tényleg az a baj, hogy odakerültek azok a székelykapuk, hanem ősi magyar szokás szerint csak személyes konfliktus élesedett ki valami ürüggyel. Kár ekkora feneket keríteni szerintem neki.
Üdvözlettel, Bege László Balázs
Fajsúlyos hírek közreadásával kedveskedett szurkolóinak a DAB. A Mol Liga előző alapszakaszának győztesénél komoly szlovák védők vesznek részt próbajátékon, főként Milan Varga eddigi pályafutása figyelemre méltó, a 27 éves hokis több szezont is lehúzott a HC Kosicében,…..
Nagyon rossz volt a vb első hétvégéje, a legkülönbözőbb égtájakról érkező csapatok ugyanazt a gyáva, enervált fingfutballt mutatták be, ami jellemzően nemcsak gyenge focit, de sótlan meccseket is hozott. A németek négy góljával együtt sikerült meccsenként 1,6-os átlagot…..
beglacka 2010.06.14 08:41:10
A középdöntőkkel folytatódik a németországi A csoportos világbajnokság. Délután Szlovákia–Dánia és Kanada–Norvégia, este Finnország–Fehéroroszország (ezt adja a Sport1 Tv élőben) és Svédország–Lettország meccsek lesznek. Eddig 4-ből a 3-ba kellett…..
beglacka 2010.05.15 01:05:00
Különösen lassú felfogásunknak köszönhető, hogy eddig még nem esett le nekünk, hogy Szabó Patrícia mégis min munkálkodik. Mivel  most egészen egyértelművé tette, nyugodtan fel lehet hangosan is röhögni amikor feltűnik a képernyőn. Patrícia akar a magyar Carrie Bradshaw…..
beglacka 2010.04.20 12:55:10
Ritmustalan első, de egyértelmű második és harmadik harmaddal simán verte a rengeteg székely hokissal felálló román válogatottat a legjobbjait tudatosan nélkülöző magyar szelekció. A Mol ligás játékosok mellett a Sapa Fehérvár AV19 fiataljaira épülő hazai csapat az első…..
beglacka 2010.02.11 22:30:57
@spc87: te enyhén elvagy tévedve úgy gondolom, örül a búbánat a timaru gólnak... Habár tárgytalan amiről beszélünk. Innét gyergyóból is látszik a két klasszisnyi különbség a válogatottak között. Ja és a dolgok jelen állása szerint a közeljövőben sajnos nemsok jóra számíthatunk hoki téren sem romániában sem székelyföldön. A multhoz képest szinte csak visszalépések vannak apja! Miről beszélsz te?
Még a január 27-ei CSZKA–Vityazon találta meg a KHL legnagyobb idiótája a moszkvaiak ifjú zsenijét, közvetlenül egy középkezdés után. Érdemes megfigyelni, hogy a kanadai mit művel a sikeres kiütés után. A CSZKA természetesen nyert, Nyikita Filatov 1+1-gyel zárt, Darcy Verot…..
beglacka 2010.02.07 14:29:02
@csatoimi: bizony, még a régi szép dinamos, rapidos időkben, amikor pisarenkot importálták, az első csabi volt aki megmutatta hogyan osztogatják...:) tény ami tény nemsok mindenki állt vele szemtől szemben ki!
A bloghus-indanetes fejlesztők áldozatos munkájának hála lehet most már úgynevezett közösségeket csinálni. Egyelőre szerényebb léptékben, mint a Facebookon, de nagy vonalakban  valahogy úgy. Hogy ez mire lesz jó, még nem tudjuk pontosan, annyi biztos, hogy tetszik nekünk a…..
beglacka 2010.01.28 15:25:00
Szerdán Dél-Korea lesz juniorválogatottunk ellenfele a divízió 2-es világbajnokságon. Az eddig hibátlan magyar csapat a britektől 7-1-es vereséget szenvedett, de semmiképp sem lebecsülendő tudású ázsiaiak ellen is csak a győzelem megszerzésére koncentrál. Tovább után szokásos…..
A csíkszeredai Kontinentális Kupa-csoport utolsó, vasárnapi fordulójában már csak a presztízs lesz az SC–Újpest rangadó tétje. Az NHL-es hokisokkal felálló holland HYS The Hague ugyanis a házigazdák után a lila-fehéreket is elintézte, és ezzel továbbjutott a…..
beglacka 2009.10.25 13:49:01
@vaze: köszi szépen
A mezőny két legjobb csapata küzd a bajnoki címért ma este Svájcban. Az oroszoknak és a kanadaiaknak is voltak nehéz meccseik a tornán, de rendes játékidős vereségbe egyik sem szaladt bele. Amely csapat nyeri a döntőt, az egyben az örökranglistán is átveszi a vezetést. Ez idő…..
beglacka 2009.05.10 13:28:52
Magyarország pont nélkül esett ki az A csoportból. Nem játszottunk igazán tempós és színvonalas meccset a németekkel, az ellenfél jobb volt, sokkal többet lőtt kapura, két emberelőnyös góllal győzött. 0-1 után volt erőnk egyenlíteni, 1-2 után nem. Az utolsó harmadban csak…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..