Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Fritz T

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajónapló Csillagidő 10.10.07 Tegnap este a kedvenc időtöltésemmel foglalatoskodtam. A lokális szociális kultúra elsajátításában. Más szóval rohangáljunk négykézláb a fotel-asztal-szekrények körül a gyerek után. Ezt a tevékenységet már pár hónapja űzöm, szóval…..
Hajónapló Csillagidő 10.10.06 Hétvégén kimenő volt. A legénység egy része Villány fele távolodót. Az ottani eseményekről még nincs megerősítésem.Én Gőzgombóc feszt-re tekertem rá magamat és főleg az utána lévő bálra. Sajnos a bál nem tartott addig, amíg szerettük…..
Már 3 napja...bár most szerencsére nincs annyira hideg kint, hogy megmaradjon.Innen bentről jó nézni, de kint már nem annyira izgalmas.A délelőttök Karácsony óta elég gyorsan elreppennek, mert 11 előtt nem nagyon kelünk fel.:-) Valahogy itt képes vagyok nagyokat aludni. Mondjuk…..
Sajnos nem sok időnk van a terembe lemenni...így muszáj volt az irodában is megoldani a kötelező gyakorlatok kivitelezését.Íme két tricepsz gyakorlat:  ..
Tommy ma nemtetszését fejezte ki,mert szerinte nem frissül elég rendszeresen a blog.(nemminthanekinemlenneADMINjoga...)Tamás,ez a poszt csak neked szól!!:-))  Éljenek a vörös,rövidhajú nők,és a prágai filléres éjszakák:-) LHW FOREVER!! ..
Hétfő van,10°C,gusztustalan esős idő,Á megbetegedett,meg különben is...FXCK MONDAY!Á-nek meg kívánjon mindenki jobbulást!..
Mr. Fritz T 2008.09.15 12:58:37