Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zk

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rajtam múlik Megalakultunk! 2013.06.03 17:37:17
Ma délben sajtótájékoztatót tartottunk, ahol bejelentettük a Polgári Platform megalakulását, valamint ismertettük az egyesületünk céljait és tevékenységét. Fotó: MTI Kész Zoltán, egyesületünk elnöke a sajtótájékoztatón elmondta, hogy legfontosabb küldetésünknek a…..
zk 2013.09.22 21:33:20
@Juliusz: Tisztelt Uram! Szerintem teljesen félreértette tegnapi megmozdulásunkat. Azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy tűnjön el a magyar sportból, főleg a fociból a rasszizmus. Minden tiszteletünk a normálisan drukkoló szurkolóké, köztük az MTK drukkereké is.
Szeretnénk, ha a foci újra családi esemény lenne. Azzal is tisztában vagyunk, hogy az MTK szurkolói gyakran ki vannak téve rasszista megnyilvánulásoknak. Nos, mi azt szeretnénk, ha ez a fajta hang eltűnne, s a hangos kisebbség helyett a csendesebb többség járjon a meccsekre, s újra öröm legyen egy-egy összecsapás.
Kívánok sok sikert a csapatuknak!
Bármi kérdése van, ezen az email címen el tud érni: kesz.zoltan@gmail.com
Baráti üdvözlettel: Kész Zoltán
Frédéric Bastiat írja 1850-ben, hogy amikor a közgazdászok azt kérik a kormánytól, hogy az ne avatkozzék a vallásba, akkor a baloldaliaktól és egyéb széplelkű humanistáktól rögtön megkapják a vádat, miszerint ateisták és erkölcstelenek. És amikor a közgazdászok azt…..
w A pedofilok védőszentje 2011.04.14 06:00:00
Széles körben elterjedt félelem volt egy évvel ezelőtt, hogy a jobboldali győzelem intoleranciát hoz. A kétharmad pedig pláne. Ma már kijelenthetjük: ez nem vált valóra. Magyarország keblére öleli a legvadabb devianciákat is. Sőt, díszlépésben üdvözli. Szerdán Schmitt Pál…..
zk 2011.04.14 07:20:12
"Laci, ismerős még a dallam?" - feszítette ki transzparensét a veszprémi kézilabda B-közép a mai Barcelona elleni negyeddöntő visszavágón. Azt leszámítva, hogy a magyar sportkultúra ismét bebizonyította, mennyire nem méltó a profi címre, azt sem gondolhatjuk komolyan,…..
w Antiklimax 2010.04.12 07:00:00
Megvan a győzelem, és valószínűleg megvan a kétharmad. Csak a gólöröm, az maradt el. Ebben jelentős szerepet vállalt az OVB, illetve a választást szervező bürokrácia korszakzáró slusszpoénja. A meghosszabbított kampánycsend szétverte a liturgiát. Elmaradt a szavazatok –…..
Vége a választás első fordulójának, rengeteg dolog történt: végignézhettünk egy döbbenetes választási bizottsági szerencsétlenkedést, ránk ömlöttek az adatok, és nem mellékesen ez a blog bevonult a magyar televíziózásba… A következő napokban még sok lehetőség…..
  Viktoria levelét adjuk közre, amelyben megosztja velünk gondolatait a magyar oktatásról, valamint azt, hogy miért nem kíván a magyar közoktatásban elhelyezkedni. Immár 10 éve tanítok, (sajnos) eddig szerencsém volt külföldi intézményekben kamatoztatni tudásom, így…..