Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moleva76

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
moleva76 2011.06.02 22:04:21
@TrueY: az a kanál nem kávéhoz találták ki...elvileg ahhoz lehet egy csokimousse-sal töltött csokiból készült csészét is venni...és a csokimousse elfogyasztálya után nem kell mosogatni, mert az edényt és az evőeszközöket is elfogyaszthatod.
Mint azt már tegnap bejelentettem, az érkező levelekkel (amennyiben az olyan) nem csak a MÁV-Start ügyfélszolgálatát keresek meg, hanem az ügyben érintett hatóságokat, szervezeteket is, hogy a bejegyzéseknek minden esetben pozitív hatásuk legyen a vasútra. Emellett felvettem a…..
MÁV-figyelő Vizet oszt a MÁV 2009.07.22 15:40:00
Az előbb szálltam fel a vonatra a Déli pályaudvaron. A karám bejáratánál álló őrök minden utastól megkérdezték, kér-e vizet, és aki igen választ adott, annak a kezébe nyomtak egy viszonylag hűvös, szénsavmentes félliteres Nestlé Aquarel ásványvizet. Nem tudom, hogy ez…..
„A fesztiválszervezők szarjanak sünt!” –mondaná a vasúthoz valamit értő kommentelő olvasónk levelét olvasva. Sok mindenért lehet piszkálni a MÁV-ot, de azért szerintem nem a társaság a felelős, ha egy fesztiválszervező nem rendel különvonatot, vagy nem…..
moleva76 2009.07.13 20:38:47
@Ákibard!: Épp ezaz, hogy nem volt forgalomirányító...és vele nem is tudtunk beszélni...amúgy meg ha az 1-es vágány mellett lévő helység ajtaját nézve...forgalomirányító vagy szolgálattevő...nekem teljesen mindegy...nem vagyok vasutas....szerintem a többiek is értették mit akartam írni...miért kell belekötni mindenbe?
moleva76 2009.07.14 11:01:23
@Grg76: olyan nagyon sok ingavonat van Fehérvárra...érdekes, nem tudom, hogy hol láttad? mikor az ember munkába menne, vagy éppen munkából haza, akkor óránként van egy vonat Fehérvárra...szerintem Te a martonvásári vonatokkal téveszted össze, mert ott tényleg sok ingavonat van...
A MÁV-ot nem érdekli, hogy Balaton Sound van. Nem küld több kocsit, így Székesfehérváron már nem lehetett felszállni a vonatra. A kedves kollégák válasza: ez van, majd mennek a következővel. Na és akkor az ilyen emberekkel legyenek az utasok megértőek sztrájk alatt???   …..
moleva76 2009.07.13 20:43:34
@Elégedetlen Tróger: a késésen már lassan fent sem akadok, mert az mindennapos a mávnál...olyan nincs, hogy menetrend szerint érjenek be a vonatok :( vagy ha van, akkor igen ritka, mint a fehér holló.

Hogy nem lehet nem tudni egy olyan mértékű fesztiválról, amit az összes média agyon reklámozta, meg a híradásokban is szerepelt? Milyen emberek ülnek ott? Szemellenzőt viselnek...az orruknál nem látnak előrébb?