Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZzzZ

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MP5 - olyan csúnya volt, hogy le sem gyártottákA robogózást a szükség teremtette: a háború utáni ínség kellett hozzá. Ha Enrico Piaggio nem szívta volna mérnöke, Renzo Spolti vérét, akkor nem készül el az ős, az 1943-as MP5. Ez annyira csúnya volt, hogy a munkások utálkozva a…..
A japán tuningszíntér egyik legelvetemültebb szereplője a Moriwaki. A múlt heti Polini Grand Prix keretében bemutatták legújabb munkájukat, amely túlmutat minden eddigi kezdeményezésükön: ez egy önálló, működő sportmotor. Az MD600 az érkező, 250-es GP kategóriát leváltú…..
Belsőség Egy ötlet, egy Kispók 2009.04.28 15:32:00
Hello, Lesd meg a csatolt képeket. Szerintem érdekes. Újjáépítők magyar módra, avagy: "pimp my kispolák" - összes idom lemezből, - hátfal heggesztve (blokkra úgy emelték rá a kasznit), - eleje-hátulja kiszélesítve, peres gumik/kerekek - eredeti kompresszor-blokk. -…..
A szokásosnál többet lapozgatja a krízisről szóló híreket? Hirtelen drágának tűnik a szerelője? Megfordult már a fejében, hogy a válság miatt elhalasztja az autócserét? Esetleg kisebbet vesz? Tart tőle, hogy fel kell adnia az autótartást? Új rovatunk, a Válságblog segít a…..
ZzzZ 2008.11.30 03:30:42
Belsőség Hójárót ropiért 2008.11.28 00:15:00
Az első hóesés mindenkiből másféle reakciót vált ki. Minden gumis örömtáncot jár, mert a feledékeny autósok hosszú tömött sorban állnak a műhelyek előtt, és bármennyit hajlandók kifizetni a téli abroncsok felszereléséért. A biztosítók kárfelvevői inkább sírva…..
Aszongya az újság: Veszprémben nyár elején felszereltek egy kamerát egy kereszteződésbe, ami azt lesi, hogy ki hajt át a piroson jobbra kis ívben. Szeptember elejéig 1513 autósnak postázták a százezer forintos csekket a zéró tolerancia jegyében. A veszprémiek ezt nagyon…..