Regisztráció Blogot indítok
Adatok
timcsi84

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ezt egy veszett hosszú blogposztnak szánom, amit majd a kommentekből is frissítenék. Arra szánom, hogy legyen egy több ember által szerkesztett és véleményezett írás arról, hogyan is kellene ezt a fordítás dolgot csinálni. Az ötletet az adta, hogy úgy éreztem, túl…..
Nos tehát, ott hagytuk abba, hogy Oliviát elraboltatta a gaz Mr. Jones, és dacára annak, hogy mindez jóformán Charlie füle hallatára történt, a csapat erről csak másnap reggel értesül – Astridtól. Most komolyan, mi a fenét csinál az a Charlie az FBI-nál? Hát lépdel előre a…..
Ott hagytuk abba legutóbb, hogy Cuddy mégsem lett örökbefogadó szülő, de helyette jött hozzá House, istenesen lesmárolta, majd gyáván elhúzta a csíkot. Ez egész pontosan a mostani (The Itch az eredeti címe, sajnos magyarul a többletjelentés visszaadhatatlan) epizód előtti iccaka…..
Ahogy arra számítani lehetett, House-nak egy hét közel sem volt rá elég, hogy feldolgozza a megrázkódtatást, miszerint Cuddy örökbe fogad egy kisbabát. Azzal, hogy egynél több gyerekről fog mostantól gondolkodni, Cuddy szépen begyalogolt House lelkivilágába az életveszélyes…..
Szerk. megj.: Elnézést kérek, hogy eddig nem volt hogyvolt, szakdolgoztam (mentségemre szolgál, hogy a Kés/alattból is). Mostantól újult erővel folytköv. Az, hogy mi történt eddig, majd szépen lassan kiderül, lássuk előtte napibetegünket, vagyis az anyukáját, Allie-t, aki egy…..
timcsi84 2009.05.07 11:46:49
@akyyy: Azt hiszem még nincs új House hogyvolt azért nem találod.Az utolsó a Szerencsés 13 volt.
Orson egy roncs, mióta Bree kitette a szűrét. Megállás nélkül sír, könyörög meg fogadkozik, hogy Bree bocsánatáért bármivel vezekel. Pechjére a nője ezt a bármit komolyan is veszi, és felajánlja, hogy megbocsát - ha feladja magát. Orsonból gyáva féreg lesz egyből, és csak…..
House és a már csak 6 fős csapat nagy munkában vannak, új páciensükről brainstormingolnak éppen, amikor beállít Cuddy Foremannel az oldalán, diadalittas arckifejezéssel. Jelöltek teljesen lefagynak, ez meg hogy, itt valaki soron kívül bejut, ez nem ér. House sem ugrál éppen az…..
Új évad, új alaphelyzet: Veronica normális lett. Legalábbis ő ezt állítja. Vannak barátai, van pasija (ki? miért? hogy?). Nincs több nyomozás, sem Lilly-ügyben, sem „szívességek” formájában (mióta? miért? hogy?). Egy étteremben dolgozik, valamilyen hostess-szerű…..