Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azigazilumpenpolgar

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helfrici megértő - "a műanyag viszont kicsit cipős lesz, de ahol fát vágnak, ott hullik a forgács" - mi viszont egy kicsit azért összevonjuk a homlokpáncélunkat. Tudjuk persze, hogy kajára állni önmagában nem bűn, New York-i galériákban ilyesmikből életművet lehet…..
azigazilumpenpolgar 2010.02.08 14:17:51
@Süni26: (és a hasonló értelemben kommentelők): ne rúgjanak ki senkit, csak tegyenek úgy, mintha élelmiszert árulnának és a vevőkből élnének. Ha viszont a javuláshoz az kell, hogy kirúgjanak akárkit, akkor rúgják ki. Már 20 éve elindultunk Európába, ahol nem állnak cipőben a kajáspult szélére. Lassan már oda kellene érnünk, erre mindíg előkerül valaki, aki mégis a kajáspult szélére áll, kidobja a szemetet a kocsi ablakán, lerakja a szemetet a kiserdő szélén (közepén), nem biztosít ember szállítására alkalmas buszokat, stb. Nos, őket mind ki kell rúgni és aztán egyszercsak mégis elérnénk Európába.
w A kurvára nemzeti oldal 2009.08.11 05:50:00
Volt valamikor, a békeidőkben – a 2009-es EP-választás előtt – ez a meghitt hülyeség, hogy nemzeti oldal. A jobb-bal dichotómia fideszes feloldása: mi vagyunk a nemzetiek, a többiek meg, khm, azok valami mások, vérmérséklettől függően. Globalisták, internacionalisták a…..
    Biztos láb, világos iránytű, "remek dokumentum". A következő négy évben a Fidesz ennek alapján végzi a munkáját - így jellemezte Orbán Viktor a Polgárok Házában a Fundamentumok című, 12 pontos elnöki programját. "A Fidesz megcélozza a saját program alapján álló,…..
azigazilumpenpolgar 2009.07.17 09:06:03
@Gugyo: Majd Te segítesz szabájozni (sic). Lesz itt minden földi lyó :)
A Gmail után immár a Calendarban is megjelent a "Labs" fül. Vagyis kísérleti funkciókkal bővíthetjük saját virtuális naptárunkat. Nagyon hasznosnak tűnik például így elsőre a "Next meeting", mely egyszerűen egy visszaszámláló. De nyilván a következő…..
azigazilumpenpolgar 2009.07.15 15:09:19
@bounty123: Nézz be a "Settings" oldalra!
EP-választás, I. rész - JobbikGyőzött a Jobbik. A harmadik helyhez nekik kellett a legmélyebbről, a legnagyobbat ugrani. A nemlétezésből most végre megszülettek, keserves munkával törték át a kirekesztettség és a megvetés falát. Most már nem úgy fognak megjelenni a médiában,…..
azigazilumpenpolgar 2009.06.08 08:56:20
@Tóta W. Árpád: Na meg a tegnap esti örömmámorban a palesztin parittya vs. izraeli raketta. N.b.: érdekes volt Krisztinát látni, ahogy őszintén örült a sikernek; gyermekies mosolyát nem tudtam összevetni a szemkilövősöző, farkincásozó, stb-ző énjével. Kíváncsi leszek a jövőbeni retorikájára!
azigazilumpenpolgar 2009.06.08 09:04:14
@Paszternak: Igen. Arra kellene a megfejtés, hogy mire (miért) indul be a 35% 56%-a és a 17%-a és miért nem mozdul a 65%. Az eső, meg a lustaság ide kevés.
Az olasz netsajtót behálózza a hír, mely szerint egy Angliában dolgozó nápolyi fagyist nem hatott meg az a 100 ezer font (ez több 30 millió forintnál), amit Mick Jagger ajánlott neki, csodaautójáért.I scream, You scream, We all scream for ice-creamÉs miért nem csábult, csábulhatott…..
azigazilumpenpolgar 2009.06.07 17:30:39
Az előző rész tartalmából: a kétharmad igenis elérhető, sőt Pécsett el is lett érve, illetve a kétharmad nem egyenlő az atombombával, mert hasznosan is lehet forgatni. Mellesleg az atombombával is csodás dolgokat lehet megvalósítani, az egyik a gombafelhő, a másik meg a béke.…..
azigazilumpenpolgar 2009.05.26 08:16:51
@őröltbors: Nekem meg épp ez disszonított a cikkben (mint rendesen, a lényegben egyetértek W-vel, sőt, én is tudom, hogy vessző kell).
1. A plakát külön műfaj, ezért egy három szónyi üzenetbe nem feltétlenül kívánkoznak az írásjelek (kivétel a felkiáltójel: Fegyverbe! :))
2. Valszeg a zigazi magyarok közt sincs sokkal több jó helyresíró, mint a nagy átlagban, de itt most nem kellett volna ebbe rúgni. Valahogy ez olyan, mint ha a bankrablót azért marasztalnák el, mert büdös a lába.
A képviselői vagyonbevallások kapcsán sokakban felmerül a kérdés, mit csinált Gyurcsány Ferenc azzal a cirka 115 millió forinttal, amit tavaly keresett? Persze mondhatnánk, Izom Tibor bölcs szavait idézve: Közöd? Köcsög!De, ha már egyszer kötelezően nyilvánosságra hozzák…..
azigazilumpenpolgar 2009.02.04 13:48:19
@Sussudio: Namármost a mi Ferink körül annyi irreális és törvénytelen dolog van, hogy szerintem elég kár épp azon gondolkodni, vajon mire fordította a keresményét...
Erről beszélek. Az irreális az nem jogi kategória, nem tudok mit kezdeni vele. A törvénytelenségért viszont felelősségre KELL vonni egy GyF-et is. Lehet, hogy ehhez Te vagy én kevesek vagyunk, de pl. egy FIDESZ miért nem teszi meg? Ha eccer törvénytelenség forog fenn. Vagy lehet, hogy egyszerűen csak jobban kifizetődő lebegtetni, hogy törvénytelen (hazug, lop, csal, stb.), mert arra iszik a jobboldali szavazó? Én szeretném ezt tisztán látni.
w Háromszor tagadsz meg engem 2007.01.30 05:00:00
Kádár Jánoson gondolkodott mostanában Gyurcsány Ferenc, szóba is hozza írásban és tévében. Nagyon helyesen tette. Aki politikusnak áll, annak fel kell tennie ilyen kérdéseket magában, és meg kell válaszolni, felelősen, okosan. Sajnos Gyurcsány, úgy tűnik, máris befejezte a…..
azigazilumpenpolgar 2007.01.30 10:26:00
Baum: "2. Legvidámabb barakk. Köszönjük szépen! Elhitették az emberekkel, hogy semmiért nem felelősek, nem az övék, lopni kell, lehúzni az államot. A 20-as években Budapest volt európa legtisztább fővárosa!!! Hello-bello. Ezt az igényt vajon mi írtotta ki az emberekből? Mi pusztította le lelkileg az országot, ha nem a Kádár-rezsim ostobaságra épülő álságos sunnyogása?"

Lehet, hogy nem Kádárral kezdődtek a bajok? Lásd Bulgakov: Kutyaszív

"- Tessék kérem - a kalucsnitartó. 1903 óta lakom ebben a házban. És ez alatt az idő alatt, egészen 1917 márciusáig nem fordult elő egyetlen eset sem, és ezt aláhúzom piros ceruzával: egy sem, hogy a lépcsőházból a lenti, nyitott főbejárati ajtó mellől eltűnt volna akár egyetlen pár kalucsni is. Vegye figyelembe, hogy ebben a házban tizenkét lakás van, és hozzám betegek is járnak. Tizenhét márciusában egy szép napon eltűnt az összes kalucsni, köztük az én két páram is, valamint három bot, egy kabát és a portás szamovárja. És azóta a kalucsnitartó megszűnt létezni. Barátom! Már nem is beszélek a gőzfűtésről. Nem beszélek. Legyen: ha egyszer szociális forradalom van, nem kell fűteni. De kérdezem én: amikor elkezdődött ez az egész história, miért kezdett mindenki piszkos kalucsniban és csizmában járni a márványlépcsőn? Miért kell a mai napig lelakatolni a kalucsnikat? És még katonát is állítani mellé, nehogy elvigye valaki? Miért szedték fel a szőnyeget a főlépcsőn? Csak nem Karl Marx tiltja meg, hogy szőnyeg legyen a lépcsőn? Csak nem Karl Marxnál van valahol kimondva, hogy a Precsisztyenkán a Kalabuhov-ház kettes lépcsőházát be kell deszkázni, és a hátsó udvaron keresztül kell körbemenni? Kinek kell ez? Miért nem tudja a proletár lent hagyni a kalucsniját, és miért piszkítja be a márványt?"
Ötmilliárd forintot fizetett a Parlament a képviselőknek négy év alatt, költségtérítés címén. Dehogyis, nem a Parlament, hanem mi. Számla nélkül, bemondásra, pofára. Ilyenkor érzem, hogy nem kellett volna elkoptatni az ízes magyar trágárságokat. Mert akkor most mit lehet…..
w Műveljük kertjeinket 2007.01.17 15:09:00
Valóban elkeserítő a magyar politikai kirakat; tök normális, hogy abból a magyar választók fele nem kér. Azt is láttuk, hogy új pártot szülni veszélyes és fájdalmas vajúdással jár. Nem lesz meg holnapra. Mi maradt tehát? Lőjük magunkat a Dunába, vándoroljunk ki, vagy…..