Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jac

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Célegyenesbe fordult a nulladik fordulós verseny: már alig egy hét áll a pártok rendelkezésére, hogy összegyűjtsék a szükséges számú ajánlószelvényeket. A hivatalos adatok szerint a Jobbik, az MSZP és a Fidesz mindenhol indulhat, az MDF és az LMP erősen küzd, a (még) kisebb…..
Jac 2010.03.13 13:20:40
@ddance: Én is kopogtattam és tök reális, hogy ha egy aktivista 1 nap gyűjt mondjuk 20-30 cetlit és ebből 20 esetben megkérik, hogy ugyan már, töltse ki ő, mert közben sír a gyerek, csöng a telefon vagy fő az ebéd, akkor simán megtörténhet hogy azonos írásmóddal van kitöltve egy csomó cetli és csak az aláírás az állampolgáré.
Jac 2010.03.13 18:09:13
@ddance: Az, hogy a végén van nagy megugrás a leadott cetlikben az pont abból adódik, hogy a kis pártok hetek óta gyűjtenek és pont az utolsó héten fogja elérni sok körzet a szükséges darabszámot. Szerintem inkább az lett volna a fura, ha az első héten a kis pártok rengeteg körzetben leadják. Azért mert a nyilvánosság nem látja, hogy mennyit küzdünk, hogy napról napra felfelé tornásszuk az összegyűjtött cetlik számát, nem jelenti azt, hogy mert a legtöbb körzetben a végén lesz meg, rögtön tisztességtelenek voltunk.
"Ma a szemiotika prof hozott 3 cédulát, ez se kutya. én meg be voltam tojva, h mit akarhat tőlem... :)" (Karma Gedeon, kommentelőnk)  Együtt sikerülni fog! :)..
Jac 2009.04.25 10:19:05
Vasárnap, hétfő      ..
Jac 2009.04.18 12:15:50
@John Milton: Szia! Szerintem ne érezd magad kínosan, hasonlóak a tapasztalataim. Itt vagyok, szeretnék segíteni, de néha az az érzésem, hogy nekem kell üldözni a megfelelő embereket, hogy itt vagyok, van időm és tennék valamit. Jó lenne, ha ezt végiggondolnánk. Én sem szeretek kritizálni, úgyhogy egyelőre megteszem a maximumot, ami egyéni szinten lehetséges, és reménykedem, hogy mindenki más is így cselekszik és meglesz a 20.000 cetli.
Hosszú távon meg remélem, hogy végre beindul egy változás a szervezettség irányában.