Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dittes (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
olvasva e két utolsó bejegyzést - és élve az életemmár tudom, hogy a szeretetre kell figyelnem!  (s szeretnem kell önmagam is) operálni, visszajelzni érzelmektől mentesen lehet csakés benne kell lennem a helyzetben: fontos kell, hogy legyen az ember, a helyzet nekem-…..
Dittes (törölt) 2009.03.26 17:19:34
Dittes (törölt) 2009.03.26 17:20:59
ez az, amit elmondani nem lehet senkinek - elmondom hát mindenkinek! azt álmodtam, hogy meghalok (mert megölnek)s úgy, hogy benne teljesen egészében benne volt mostani életem végső kérdéses benne volt a végén - VALÓBAN OTT VOLT ÉS ÁTÉLTEM - A MÉLY ÉS ŐSZINTE…..
Dittes (törölt) 2009.03.22 20:03:33
Ki ilyet teszvállára rettenetessorsot vett. álmai elmaradnakéjjeit ébren tölti- halála sem megváltás már - mit másokkal tett- bizonyosabb ez a Napnál -magának is élményül osztotta ki!nem az emberi igazságszolgáltatás az, mely e sorsot beteljesíti.. (Mert…..
Azt kérded, mi ez, hogy Isten? Benned él, részed, s te a része vagy.Mi a hit? emlékezés, tudás, belső bizonyosság és tapasztalatAkkor mi a vallás, az egyház? Közvetítő számodra, amely szükséges addig, míg nem ismered fel a fenti tényt. Közösség. Szeretet. De Isten…..
Judit blogja jelenleg - inspirálva 2009.01.14 20:05:00
Pörög felfelé a gépezet, áramlik a tetterő, a szeretetegész nap a gép előtt, meg sem érzem, észre sem veszemalig várom és rettegek, ez már megint a kezdet leszés áramlik a szeretet, sokkal közelebb, mint eleinte..  jön a szeminárium, holnap este már Menises FT, aztán…..
Mindig szembe jön a következő feladat. Ami/aki felidegesít, kiborít, megsirat.. Fura azt írni, hogy örülök annak, amivel tegnap szembesültem, de valahol így igaz. (Eddig is tudtam, hogy a pszichodráma és az én munkám kiegészíti és nem helyettesíti egymást.) Itt jön az én…..
Dittes (törölt) 2009.01.02 00:52:28
Proletárok közt A Blikknagymama 2008.12.09 14:00:00
Aluliskolázott, meglehetősen egyszerű, ám annál nagyképűbb embertársaink között nem nehéz párhuzamokra lelni. Most azokról fogok szólni, akiket összefoglalva Blikknagymamáknak hívok. A Blikknagymama: Annyira nem idős, hogy eltűrje, ha néninek szólítják (ilyenkor úgy…..
Judit blogja most 2008.12.12 11:26:00
 „A tanítvány így szólt a Mesterhez: -Vinnék egy köteg szénát eleségül az elefántnak, akit a mahautok tegnap foglyul ejtettek. A Mester egy kardot szúrt a tanítvány lába elé.Akkor a tanítvány azt mondta: - Majd éjszaka szabadon engedem. Akkor a Mester egy kardot…..