Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GS_Laja

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai poszt finoman szólva is rendhagyó lesz, ugyanakkor a magyar és az angliai lakások és házak közti különbség olyan gyakori téma, hogy úgy gondoltam, még olyan részletesen is érdemes beszélni róla, ahogyan Digger teszi mai írásában. Nem állítom, hogy nem megy elképesztő…..
Olaszországban volt a magyar láncnélküli kerékpár világpremierje a hét végén. A Schwinn-Csepel a padovai bringavásáron mutatta be a Stringbike-ot, és az azonnal bekerült a világ műszaki sajtójába. A magyar találmány a merevlemez-meghajtók mechanikájától…..
Kunio elindult, és mi vele tartottunk egy darabon. Szerencsénk volt az időjárással: alig néhány csepp áztatott minket, az út nagy részén nyugodtan motorozhattunk. Ma reggel a Red Baron udvarán mintegy ötven ember várta a japán utazót, hogy jószerencsét kívánjanak még fél évig…..
 Öltözködési forradalom előtt állunk: Egy most kifejlesztett technológia lehetővé teszi, hogy új ruháinkat - legalábbis a testhez símuló darabokat: pólót, trikót, garbót, pulóvert, stb. - egyenesen a testünkre permetezze a „szabó”művész, vagy ügyes…..
GS_Laja 2010.09.18 17:08:47
@Félünk az országban Pintér b.miniszter mondjon le!:

Azt nem lefújni kell, hanem letépni :D
hogyvolt Caprica 1x01 - Pilot 2/1 2011.07.21 13:00:00
Caprica, 58 évvel a bukás előtt – tájékoztat bennünket a főcím. Egy sötét, a gótot a begombázott goás  szubkultúrával vegyítő diszkóban vagyunk, ahol a helytelenül fiatal törzsközönség egy futurisztikus Prodigy–RATM-mashupra zúz. Az egyik folyosón szitává…..
GS_Laja 2010.01.25 19:25:28
@Cicus Maximus: akkor elnézést, én a pilotot láttam és abban valóban így volt ahogy mondod.
Visszanéztem a kérdéses részt :) akkor nem tűnt fel.
Korzo nevű olvasónknak köszönjük ezt a tíz csillagos nosztalgia videót, amelyben a britek sci-fi sorozata az Alfa holdbázis köszön ránk és követelve jogos helyét a blogon. Azt hiszem ezzel a szörny kidolgozással, ezekkel a ruhákkal és fegyverzettel tényleg nem értem, miért nem…..
Totalbike hírek Félmillió GS 2009.05.16 09:18:00
1980 úta félmillió BMW GS készült – ez tényleg ok az ünneplésre. Ennek örömére a gyár speciális R1200GS kiadást jelentetett meg, amelyet rengeteg apró módosítás tesz különlegessé. Változott az első sárvédő, sötétített lett a szélvédő, fekete borítást kapott az…..
Az előző részben a kereskedelmi munkával foglalkoztunk, azon belül is a munkaidővel; most azt fogjuk megvizsgálni, hogy mivel foglalkozik az alkalmazott a hiperben (munkaidőn belül).Az alkalmazott legfontosabb és elsődleges feladata az árufeltöltés, azaz az áru kijuttatása a…..
Ma egy olvasói komment következik, amely furubusteről származik. Megdöbbentő helyzetjelentés következik:*UPDATE: Kivételesen módosítottam a bejegyzésen. Aki nem érti, az KATT IDEPár éve dolgoztam majd 1 évet az egyik nagy áruházláncnál. Gyakorlatilag annyi törvény sértettek,…..
GS_Laja 2009.01.28 10:33:22
@Droli: teljes mértékben egyet értek veled!
én dolgoztam az Auchanban és a Tescoban is , minden hol a végletekig korrektek voltak.
A menedzseri betanulás pedig nem 1 év, hanem 6 hónap, és minden tovább képzés munkaido alatt van, nem hétvégén.