Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tavirozsa

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Frrisítve:A Homoszexualitás eredete, azaz nem betegség, nem devianciaSokszor felmerül az a kérdés, hogy heteroszexuális ember minek megy ki, ez nem az ő ügye, biztos valami liberális jogvédő geci, aki fontosnak érzi így magát. Nem, sajnos Magyarországon a meleg emberek ügye, nem…..
Ezért imádjuk az Echo tévét, gyanútlanul odakapcsol vasárnap reggel az ember, és mit lát? Pörzse Sándor Vader nagyúrral és birodalmi rohamosztagosokkal beszélget.   (Még mielőtt bárki is félreértené, semmi bajunk a hagyományőrzőkkel, sőt, szeretjük őket, mert…..
Inkább gyanút keltő, mintsem tisztázó iratot adott át Kocsis István július végén a BKV felügyelőbizottságának az MVM horvátországi szállodaügyében játszott szerepéről. Az irat  szakértőnk szerint alkalmatlan a valóság bizonyítására, csak laikusok megvezetésére…..
Sziasztok! Megcsalás? Velem is sajnos megtette a párom 6 évvel ezelőtt, nagyon megalázottnak éreztem magamat, gyengének, és védtelennek. Belepusztultam a fájdalomba, tönkre mentem idegileg. Hiszen én 1 életre rendezkedtem be, és ott volt az akkor 9 éves lányom, és úgy kellett…..
A Zugügyvéd kapot egy összefoglalót a légi utasok jogairól, amit a közelgő utazási szezonra tekintettel tesz közzé.Jogaink légi utaskéntHasznos tudnivalók a közelgő nyaralási időszak előtt - avagy mit tehetünk járatunk késése vagy törlése esetén -Az ún.…..