Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csárdáskirálynő

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne aggódjatok, eszünkbe sem jutott, hogy kimaradjon ezen a héten is az iwiw-válogatás. Nem tudnánk megbírkózni a gondolattal, hogy kacagás nélkül maradna az utolsó munkanap. Felhasználóneveket, jelszavakat bekészíteni, lelkiismereteket bejáratnál letenni, szórakozás! - Egy…..
Hát hogy őszinte legyek nem is vártam mást tőle, aki karácsonykor öngyilkosságról mesél, attól senki ne várja, hogy megérti, mi a buli, és mi nem. na mindegy. Innen. A levél teljes verziója ITT olvasható.Mi folyik Keszthelyen, úristen?..
Nincs új a napa alatt, csak jönnek, csak jönnek a szebbnél-szebb sajtóközlemények. A legjobbakat persze a mérhetetlenül sötét hazai popipar tudja produkálni. Alexandra - Startugrásra készen a magyar Beyonce Alexandra első látásra egy rendkívül csinos, az átlag tinik életét…..
Csárdáskirálynő 2007.09.17 20:52:42
www.youtube.com/watch?v=sD20SJHBd-Q

a sérója miatt abban bíztam, h vmi alterosabb dolgot tol, de ez a zentai márk igazi kommersz, tipikus magyar nyált tol. áhh...

egyébként felmerül a kérdés, h mi a gyíkért nem tud a magyar popgyár előrukkolni vmi kicsit is eredetivel? miért kell mindig valami bevált amcsi sémának a (puttó) magyar edisönjét futtatni, pláne, ha lehet tudni, h magyarul a cucc sokkal szarabb lesz?
Subba Iszunk, bulizunk 2007.09.11 14:59:24
Voltunk már egy-két igazán szar házibuliban, de ez maga a pokol: Reméljük a két csörömpölő fickó nem élte meg a hajnalt...
w A Tesco-titok 2007.09.10 06:30:00
Az a gyanúm, egyesek el akarják terelni a figyelmet a Gyurcsány-csomag vérverejtékéről. Mesterségesen keltett, görcsösen erőltetett hisztériával. A Magyar Gárda nem volt elég, most kitalálták mellé, hogy a hipermarket a mumus. Mert olyan félelmetes nagy, gondolom. Morvay…..
Csárdáskirálynő 2007.09.11 13:17:22
Másrészt meg az ám a helyzet, hogy nem igazán lehet olyan időpontot találni, amikor az emberek ne vásárolnának szívesen, és ne lennének a parkolóban annyian, mint az oroszok, vagyishát kínaiak, szóval baromi sokan. A vállalkozók szempontjából kétségtelenül az a jó, hogyha hétvégén is nyitva lehetnek, mert ilyenkor még több a potenciális vásárló, mint amúgy, és az emberek igen nagy része örömmel áldozza a szabadideje utolsó morzsáit is arra, hogy még több fölösleges szart halmozzon föl odahaza, lehetőleg hitelre.

Horvátországban, ahol a katolikus egyháznak jóval nagyobb a befolyása, mint nálunk, pár éve sikerült is keresztülverni a vasárnapi zárvatartást .. Zágrábban két éve bizony még a piros-fehér kockás mindenféléket árusító szuvenírboltok is zárva voltak, okozzon bár ez akármekkora keresetkiesést.

Önmagában ezért nincs gond a hétvégi nyitvatartással, hanem inkább azzal, hogy mindemellett a munkavállalók érdekvédelme nincs megoldva, és hogy ha arról van szó, akár hétből hét napot is képesek dolgoztatni az emberrel, és a dolgozóknak pedig nem sok terük van arra, hogy lázadozzanak ez ellen, arra meg, hogy változtassanak is, pláne nem sok terük van.

A mocskos multi vs. becsületes hazai vállalkozó szembeállítás pedig mítosz; a hazai vállalkozók között is van éppen elég olyan, akik a lelket is kihajtanák az alkalmazottaikból azért, hogy vehessenek még egy terepjárót; csak éppen ők a balkáni módszereket részesítik előnyben a neofordizmussal szemben.
Subba Subba szív iWiW: Anyuval 2007.09.07 11:27:00
A hosszú böjt után megérdemlitek a tartalmas válogatást. Gyorsan klikkeljetek, jó szórakozást! - Anyuval- Milf (Mother I'd like to Fuck)- Miss Money- Ez egy torta- Tesi meg én- Mr Wolf- Védem a területem- Teszkó Tünde- A Subba kabalája ..
Nem értjük, hogy az embert, akinek 90 százalékban az oktondi taplósága, 10 százalékban pedig a még tenyérbemászóbb szemüvegszárrágása miatt fizetnek milliókat a tévécsatornák, miért tiltották le a képernyőről, amikor csak azt csinálta, amiért szeretik. Ez olyan, mintha…..
Subba Egy történelmi pillanat 2007.09.06 08:11:00
Igen, végre hozzánk is elérkezett a fejlett nyugati világ egyik legfontosabb internetes vívmánya, a reflektopornó. Nem tudjuk hogy szándékosság, vagy bizarr véletlen műve, de nekünk tetszett az ehhez az árveréshez csatolt kép. Ha netalán valamiért lekerülne a Vateráról az…..
piroska Főzöcske, de okosan. 2007.08.17 19:24:00
Hát kérem, a következő paragrafust a kormányon levő egyik párt (volt vagy mostani) tisztségviselője (ha jól sejtem) vetette blogposztba. Most mit mondjak. Néha a hajam égnek áll, hogy a 21. században ilyeneket ír egy magát értelmiséginek tartó ember. (Figyelem! Figyelem! Ez a…..
w Nem a haverom a kalauz 2007.09.03 05:30:00
Jó reggelt, kellemes hideg évszakot kívánok. Nem, Magyar Gárdából elég volt ennyi, és a magyar Star Wars Kid fotómontázsa sem érdemes szóra. A Gárdáról már megmondtam és fenntartom, azt meg igen szomorúnak találnám, ha mostantól úgy működne az országos politika, hogy…..
Nem is tudjuk mi lenne velünk, ha nem lennének olyan lapok mint a Blikk. Talán vannak köztetek olyanok, akik még nem találkoztak még kedvenc napilapunk KISZ-titkárával, aki abban a szerencsében részesült, hogy elkísérhette kínai útjára a miniszterelnököt. Íme Szegő…..
Álmunkban egy varázslatos helyen jártunk. Az utcákon gyermekek muzsikáltak, és danoltak, békésen megfért egymás mellett a reppes és a diszkós. Az álmunkban megjelent helynek Internet a neve. Szeretnénk nektek bemutatni az Öt utcaikat, és megkérni benneteket, hogy mindkét…..
Subba Subba szív iWiW: Szexy 2007.08.17 15:24:00
Úgy kell nektek a Wiw-es válogatás, mint gyermeknek a pálinkás kenyér. Szuper vékony volt a hét, de nem vonjuk meg tőletek a WiW-es válogatás gyönyöreit. Lapozgassátok bátran!- Gyere vedd fel!- Vajon mennyire lehetett egyszerű a jelszava?- Szexistennő- Apu- Adult-…..
Először mindenki azt gondolhatja, hogy itt valami tudományról lesz most szó. Azonban nyár van, így azért mégsem. Tehát most maradok megint egy kicsit a konyhában. Imádok főzni.Az egyik legnagyobb dolog, amit kitalált valaki, nem tudom ki volt az, de aranyba foglalom a nevét az Erős…..
w Re: Hol nemzet süllyed el 2007.08.14 20:57:00
Olvasói levél ritkán fordul itt elő, kiváltották részben a kommentek. Ezt most mégis közlöm. Azért is, mert mikor legutóbb végigkattintgattam a wiwet, meglepődtem kissé. Azon, hány volt osztálytárs, ismerős, évfolyamtárs távozott külföldre. Sokan egyértelműen jelzik: nem…..
Mindig is örömmel hajoltunk meg a japán pornóművészek kreativitása előtt, ezúttal is: ..
Csárdáskirálynő 2007.08.13 08:51:24
IWIW utca egy futó lány alakjarossz a fény és halvány a képmonitorom ma esti rabjameddig szabad itt-tartani mégidegen-ismerős az arcamás mint mit múltam vet előnem az emlékezet kudarcanem ő aki itt van mégis őaz út a város ismeretlenkezében táska vagy kabátkeresem azt egy…..
Ilyen se volt még. Megvédek egy gépet, amikor alapértelmezve utálom őket. Default.De most mégis. Mert a szarrágást még amazoknál is jobban utálom. Márpedig a friss Magyar Narancsban szerintem annak lehetünk tanúi, a Hét kis kritika rovatban, Varjasi Farkas Csaba prezentálásában.…..
w Kis fekete ruci 2007.08.06 04:00:00
Tanulgatjuk még a demokráciát, és nincs szorgalomból ötösünk. Van ez a Jobbik nevű majomház. Legutóbb Csurkával együtt kettő százalékot teljesítettek a választásokon. Nulladik kézből tudom, hogy olvasni sem tudnak. Ebből aztán joggal következtetek arra, hogy a jobbikos…..
Nehéz is erről beszélni meg nem is. Nehéz, mert nem akarom, hogy a blog átmenjen egy ilyen saját problémáim kibeszélése formába, könnyű, mert beszélni (írni) kell róla. Egyszerűen késztetésem van rá, hogy írjak errről. Ez van. Nem fogom konkrétan megnevezni most a dolgokat,…..
Ittál már? Kajáltál már?Akkor bocs, mert ha ezt elolvasod, menten kihányod.Aki ismer, az tudja, ha tehetem, akkor mindent elolvasok, ami csak kezem ügyébe kerül. Legyen szó a bicebóca nénitől kapott Jehovás-füzetekről, a Kiskegyedről, vagy éppen a Nemzetőrről. Most éppen az…..