Regisztráció Blogot indítok
Adatok
smilee.girl

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig a Gézákkal van a baj, fel is veszek egy ilyen tag-et. A Gézáknak mindig vagy Aranka vagy Gizike a barátnőjük, akivel képtelenek szakítani. A héten a képeket a Yummie-ról lopjuk    Szervusztok! Valamiért úgy éreztem muszáj veletek megosztanom…..
A nők nem igénylik már, hogy a kabátot felsegítsék a fiúk. A nők igénylik, hogy a kabátot felsegítsék a fiúk. A két állítás között dől el, érdemes-e valakivel járni, vagy sem. Innen loptuk Kedveseim! Előre szólok, hogy ez nem egy nagy sztori, de maga a jelenség tíz éve…..
smilee.girl 2008.10.20 14:02:18
A blog olvasók megfelelően képviselik a normális emberek populációját? Ha igen, akkor alant egy kérdés, várják rá a választ. Kedves Szakítós blog olvasók!Történetem rövid és nem is öncélú, hanem segítségeteket kérném, tehát egy kérdés lenne, amelyre adott…..
A vasárnap a rövid, tömör posztoké. A mai nap leckéje az, hogy a wiwen kapott érdeklődő levelekre mindig válaszolni kell.     Kedves Szakíts ha bírsz!     A Bejelöltem, majd visszavontam című történetre rímelve küldeném az alábbit. Íme:  …..
Rendhagyó sorozatba kezdünk itt a szakítóson, ha az olvasó is úgy akarja, akkor minden pénteken közlünk egy folytatást a végeláthatatlan hosszúságú sztorijából. Ilyen sem volt még, most majd lesz, sokfordulós sztori cliffhangerrel a végén.   Sziasztok! Az én történetem…..
smilee.girl 2008.09.19 10:13:25
smilee.girl 2008.09.19 10:18:34
Nard · underrated.blog.hu/ 2008.09.19. 10:15:19

..akkor meg a farkára! :)
..úgy értem, a "belső hangra".. ki hogy nevezi..