Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kesselring

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerkesztőségünk úgy döntött, hogy néhány cikk keretében kicsit tágabb keretek között próbálja megtárgyalni azon eseményeket, amik az Oszama bin Laden ellen nemrég végrehajtott akcióhoz vezettek. Első részben az UAV-k szerepét tekintjük át. Az UAV-k rövid története…..
Kesselring 2011.06.24 08:24:57
5 új "europanizált" modellt mutat be a King-Long az IAA-n; a vonaljáratos- és turista buszok a XMQ6800, XMQ6120C, XMQ6130Y, XMQ6900J és a XMQ6127J fedőnevet viselik. Kína egyik legnagyobb és talán legismertebb autóbuszgyártója 2005-ben jelent meg az európai piacon és a…..
Jó látni, hogy vannak még olyan buszvezetők akik felemelik a hangjukat, ha a buszukon valaki nem az utazási feltételek szerint utazik. Olvasónk a 23E buszon találkozott egy jófej buszossal, aki a zenét bömböltető fiatalokat rendre utasította. De jobban jártok, ha az olyan panaszokat,…..
Kesselring 2009.12.01 19:38:14
@eszkimó asszony:
Szaladj gyorsan vissza rózsamisihez sírni még egy sort a sok rasszista miatt, hátha most többet tud tenni érted. Te biztosítod ezen a fórumon a hangerőt?
Mehetnél inkább vissza az eszkimók közé. Vagy Indiába. Vagy a pokolba.
Ja, oda nem. Az itt van.
"És a tipikus beszélgetések, én nem tudom használni, mert minden forintomat lát az apeh, olyan helyen dolgozom... vagy a de hülye vagyok, mert hogy én meg becsületes vagyok..!!"
Ezek szerint nem hallod meg, hogy a tipikus beszélgetés így szokott folytatódni: ...mert a cigánynak minden ingyen jár, csak a farkával kell csapdosnia.
Miért van az, hogy egy egyszerű közbiztonsági problémából rögtön etnikai kérdést csinálnak "valakik" ? Az is a magyar hibája, hogy a nagy részük tud kulturáltan viselkedni és hogy a családtól nem csak a tetűt kapta? Lehet etnikai alapon is vizsgálódni, de a romajogok és romák jogainak hősies védői fognak pofára esni, mint már annyiszor.
Olvasónk a kiotói metróról írt beszámolót és írta le tapasztalatait. Ebből kiderül, hogy van még hová fejlődnünk. Kiotóban nem az utasok szívatására összpontosítanak, hanem azon dolgoznak, hogy az utasoknak könnyebb legyen. Jó a jegyrendszerük, a metróhálózatuk, és jó a…..
Kesselring 2008.10.21 20:46:25
Nem csak a gazdag nyugati, hanem a kissé ismeretlen keleti országokról is nyugodtan példát vehetne Budapest.
www.youtube.com/watch?v=oTGQp0G8vJc&feature=related
Itt van pl. a teheráni metró. Tisztaság, rend, és amiről eddig kevés szó esett, szinte 0 reklám az állomásokon vagy a kocsikban.