Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teveszőr

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Puli Space blog Puli kontra Veyron 2011.12.28 09:30:00
Mérnökeink is olvassák blogunkat, ami jó dolog, egy szempontból viszont meglepetésekkel is szolgálhat: sokszor a poszt megjelenése után érkeznek olyan plusz infók, amik a bejegyzés megírásakor kifejezetten jól jöttek volna.Most is így jártunk. Főmérnökünk például ilyenkor…..
teveszőr 2011.12.29 14:02:47
Ákos - A katona imája (FalconMedia / Szerzői kiadás) Azt hiszem, én nagyon nem szeretnék Kovács Ákos lenni. 2010-ben már több mint húsz éve lennék a pályán, vitathatatlanul - láthatóan és hallhatóan - sokat dolgoznék egy-egy produkciómon, a munkámról viszont tömegesen csak…..
teveszőr 2010.11.02 19:05:50
@tnts: manapság egyre inkább a koncertekből élnek a zeneszék, mivel sokan letorrentezik a zenéjüket, sokkal többen ismerik őket, többen szeretik, többen mennek el koncertre, még több pénz...
de amúgy meg azt ne mondd már, hogy a zeneírást napi 8 órában gyakorolják, úgy, hogy közben azt csak úgy élik túl,hogy arra gondolnak legyen már vége, mert már megint ugyanaz a gyártósori meló és mennének már haza az asszonyhoz.. ez egy folyamat, életvitel, ha van kedv akkor csinálja, ha nincs akkor nem, ennyi. jó, sokat kell melózni vele, nagyon sokat, de élvezettel teszik. ha ez nem így van, akkor nem zenész az illető, hanem valaki olyasmi aki akar valamit nagyon, de megfelelő tehetség hiányában megerőszakolja saját magát.
van mindenféle zenész ismerősöm, a legkülönfélébb stílusokban és formációkban, s mindegyikőjük azt szeretné, hogy élvezzék mások is amit ők, megosztani a közönséggel valamit, egy gondolatot, egy érzést, vagy csak magának a zenének a szépséget, egy jó bulit hangulatot hozzanak össze, és még folytathatnám.. és igen, ez szerelem, nem más.
Kedves olvasó!A mai nappal bezár a Subba.blog.hu. Köszönjük az eddigi látogatást, az archívum továbbra is elérhető lesz. Viszlát, Subba..
Subba Subba Art: Latteart 2010.01.06 07:30:00
Baristanak hívják azokat a kávékészítő és szervírozó mestereket, akik ilyen, és ehhez hasonló mesterműveket készítenek, természetesen ebben is menők vagyunk! Koncz Márk igazi nagyágyú a szakmában, az alább látható videót is ő jegyzi. (Ha valakit érdekel a téma, itt elég…..
teveszőr 2010.01.06 09:55:24
Subba Menő buszmegállók 2010.01.04 12:30:00
Nem, ez nem menő, ez csak egy rossz irányba (bár kommentelőink szerint latyakos időben épp hogy jó irányba) néző győri megálló, de a második képre kattintva elég jókat találtok!          ..