Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rio Grande

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ilyen írásokat a művelt svédek unauthorised fan fiction-nek hívják. A műfaj célja semmiképpen sem az eredeti alkotók kenyerének elvétele, hanem a tiszteletadás előttük. Meggyőződésem, hogy ha a kreatív elmék ezen csapata pár ezer kilométerrel nyugatabbra talál egymásra, ma…..
Zoltán barátnője valószínűleg nem zárta szívébe a rend őreit, mert szinte az első tapasztalata negatív élményként rögzült, ami már csak azért sem jó, mert nem feltétlenül kell gyomorgörcsöt produkálunk, ha egyenruhásokat pillantunk meg. A kérdés viszont főként az,…..
Rio Grande 2009.03.29 20:17:45
@Tonyk: Te úgy mennyire vagy tisztában a Rendőrség szervezeti felépítésével? :)
Imádom az ilyen "itt kéne lenniük...", "ott kéne lenniük..." szövegeket. Bár úgy is lehet, küldjük az összes rendőrt a svédekre, addig meg hagy "ámokfussanak" az idióták az utakon. :)
Rio Grande 2009.03.29 20:04:39
@i hate police: Idéznéd nekem a Rendőrségi Törvény azon részét, amely kimondja, mely adatait köteles közölni a rendőr? Én csak ilyet találtam, a Szolgálati Szabályzatban:

7. § (1) A rendõri intézkedést - ha az intézkedés jellegébõl vagy a körülményekbõl más nem következik - a
napszaknak megfelelõ köszönéssel, a polgár nemének, életkorának megfelelõ megszólítással - ha a rendõr egyenruhát
visel - tisztelgéssel és a tervezett intézkedés közlésével kell megkezdeni. Polgári ruhában intézkedõ rendõr szolgálati
igazolványa felmutatásával igazolja a rendõrséghez tartozását és intézkedési jogosultságát.
Érdekes dolgokat hoz az élet. Miközben mindenki egyre nagyobb előszeretettel hivatkozik a jogaira, közben ugyanekkora, ha nem nagyobb intenzitással feledkezik meg a kötelességeiről. Ez aztán általánosan terjed a társadalomban, mint valami furcsa fekély, és lassan már ott tartunk,…..
Egy előző írásban a gyerekek jogairól volt szó. Most ez sokadszorra aktuálissá vált annak apropóján, hogy a Megasztár  című műsorban 12 év lett a jelentkezés alsó korhatára.   Mindenekelőtt egy rövid emlékezetető az említett írásból: 2002-ben elfogadott…..
Rio Grande 2008.11.29 19:30:46