Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kon

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindannyian láttunk már hűtőtornyokat - leginkább a kocsi ablaka mögül. Ott állnak ezek hatalmas, betonból készült hiperboloidok, s hol eregetik, hol okádják magukból a füstöt. A környezetvédők előszeretettel mutogatják őket, mint az ipari szennyezés jelképeit, de ezzel teljesen félrelőnek, mert…..
„A Való Világ 4 szereplői színészek, a műsor megrendezett”. „Olivér beépített ember.” „Az sms-szavazatokat technikailag manipulálják”. „A riportszobában kivetetik az elemeket a portokból, tehát eltitkolnak valamit a nézők elől.” Ilyen…..
A mai kiválasztás tanulsága, hogy Éva lenne ismét a kiválasztott - ha nem élvezne védettséget. De - ahogy a prognózisomban jeleztem - Olivér lett a kiválasztott, aki meggyőződésem szerint Lacit fogja majd párbajozni hívni. Ha nem Lacit, akkor a kevésbé erős ellenfélnek tartott…..
Itt van nekünk ez a 43 milliárdos csoda, a kőrőshegyi völgyhíd. Seggünk kilóg a gatyánkból, de ilyenre futja - gondolhatnánk, némi joggal. Persze azt is mondhatjuk, hogy amikor megtervezték, kitalálták, akkor még a Pannon Puma szökdécselt erőtől duzzadva a Kárpát-medencében…..
Összeszedtünk pár pontot, mi is a helyzet jelenleg:1, Ez elmúlt egyik száz év legnagyobb gazdasági válsága.2, Államcsőd szélén táncoló ország. 5000 milliárd hitel felvétele az IMF-től.3, Milliárdos adóssággal rendelkező Főváros.4, A FőGáz eladásából remélnek önrészt…..
Balázs éveken át vihogott a tinikkel, meg a tiniken, kikacsintott és megértett, sőt erkölcsi tanulságot vont le. Ő volt Mónika azok számára, akiket az igazi túlságosan emlékeztetett a poszterrel takart ajtó túloldalán tanulásról, drogokról meg szexuális szabadosságról morgó…..
Elég ritkán fordul elő, hogy Tóta W. (itt) a Reakció (itt és itt) vagy mondjuk Sasika közel azonos álláspontot képvisel egy témában. Olyannyira hasonlót, hogy pillanatra meg is ijedtem: lehet közös sörözés is lesz Árpival, Reakciós srácok? Félre a tréfával, a Fidesz…..
Láttunk már pár próbálkozást ennek a kérdés megválaszolására. Az angol nyelvű web legjobbja tech témában talán a TechMeme, a Technorati vagy a Digg.Magyar blogkereső közül a Blog.hu címlap, a Miner, a PolyMeta, a MiTörtént.hu vagy a Propeller említhető. Bár utóbbi kettő…..