Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amishael

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manzárd Café Millás szombat 2011.07.16 09:30:00
Lilu Dallas világjegy! Amennyiben most értetlenül pislogsz, az konkrétan azt jelenti, hogy sikerült kikerülnöd – szigorúan szvsz! – a filmtörténet egyik legjobb, Luc Besson által elkövetett eksönszkifikomédiáját, az Ötödik Elemet! Ma születettek vigyázat! Spoiler…..
Becsületesen tegye fel a kezét az, aki nem szeretne egy olyan helyen lakni, ahol folyamatosan a nap 24 órájában, a hét minden napján megadatik a természet közelségének érzése, miközben egy közel 20 milliós metropolis kellős közepén él. A São Paulo-i Fernanda Marques, a Marques Arquitetos Associados…..
amishael 2011.07.15 12:56:12
@Mocca:
Bizonyára létezik olyan életforma ami élhető ilyen helyen, de meggyőződésem, hogy az nem az amiben kutya és kisgyerek, esetleg egyszerre több is van, vagy egy rendre itt bulizó berugásra hajlamos baráti társaság, személyzet nélkül. Nem kell kipróbálnom, hogy tudjam, látva hogy a kutya/gyerek "tartása" kb milyen amortizációval jár.

Ha egymagam lennék vagy a pasimmal, és lenne valaki aki folyton elseper és behord esőben akkor nyilván szeretném. De a könyveket akkor is gerinccel kifele tartanám. :D
Az önkormányzati lakásokat mára kihalás szélére sodorta az elmúlt 20 év privatizációs kényszere. A lepusztulás és panamázás oltárképévé vált bérlakások önkormányzati tulajdonosai tankönyvi igényességgel bizonyították, hogy az "állam rossz gazda". Ráadásul…..
Sziasztok!   Lassan egy éve keresek állást, ugyanis tavaly érettségiztem egy vendéglátóipari szakközépiskolában. Eddig sehova nem vettek fel és egyre inkább úgy gondolom, ez a külsőmnek köszönhető.   Elég sok tetoválás van rajtam, mindkét karomon, illetve  a…..
Idén úgy tűnik végre bemutatják a Cormac McCharty regényéből készült The Road filmet. A történetben egy férfi (Viggo Mortensen) és fia (Kodi Smit McPhee) utazik keresztül a posztapokaliptikus világon. Robert Duvall, Charlize Theron, Guy Pearce szintén szerepel a produkcióban. A…..
Ha valaki elkezd a weben böngészni, akkor nagyon hamar szembesül azzal, hogy a céges oldalakat két nagy csoportra tudja bontani. Az egyik fajtában azok vannak, amelyeknél a tartalom egyszerre csak egy-két képernyőt foglal el, és menüpontok segítségével lehet megtalálni az…..
amishael 2009.02.17 08:28:05
Hehe
Egyetértek, ám hosszas ergonomiai baszkodás és redukálatlanul sok menüpont után csináltam a portfoliómból egy mérföldes kutyanyelvet. Mondjuk igyekeztem fazán és amennyire lehet izgalmasan, dehát. (
www.nep.hu)
Szerintem azt hogy kutyanyelv vagy menürendszer a célcsoport határozza meg. Vagy annak kéne. Ha redőnyös vagyok akkor kutyanyelv, ha nagyvállalati válságmentő tanácsadó cég akkor menü.
amishael 2009.02.17 10:41:11
@Kerek Perec: Ó! :) Köszönöm!
Gondolkoztam ezen mostanában, hogy szerintem az irány a profibb oldalaknál a nem táblázatba szerkeszthető, így nem didaktikus menüsök fele visz. Ahol pl a menüpontok grafikai elemekként jelennek meg, és semmi más nincs esetleg a nyitó oldalon, csak ez a kvázi útjelző. Lényegretörően kell itt informatívnak lenni. Az meg amúgy sem árt.