Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ofczianka Balázs

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első és legfontosabb információ, hogy a Facebook szabályzata szerint 13 évesnél fiatalabb személy nem lehet regisztrált tagja a közösségnek. Ha így van a regisztrált profilt törölni kell. De ha már fent van és biztonságossá szeretnénk tenni a fiókot tegyük…..
A Facebook az idei évet egy új alkalmazással, a Facebook Oldalkezelő alkalmazás androidos verziójával kezdte sok egyéb mellett. Telepítettem és megvizsgáltam hogyan teljesít, miben segít az alkalmazás. Bejegyzés készítés A bejegyzéseket ugyanolyan könnyen tudod vele…..
Emlékeztek még azokra az időkre, mikor hajdanában azzal múlattuk az időt, hogyha építettünk egy siteot, legott betettük valamelyik vagy - Isten bocsássa meg - majdnem mindegyik ismertebb link gyűjteménybe? Megvannak még azok az idők? Azok voltak a szép napok. Akkoriban…..
A Gmail után immár a Calendarban is megjelent a "Labs" fül. Vagyis kísérleti funkciókkal bővíthetjük saját virtuális naptárunkat. Nagyon hasznosnak tűnik például így elsőre a "Next meeting", mely egyszerűen egy visszaszámláló. De nyilván a következő…..
Ofczianka Balázs 2009.07.16 08:23:16