Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GothArt kritizőr

6 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kislányom III. - Zazie versebőröd még mindig tejszagú, márványerezet, áttetsző, akár bölcs halak kis teste messze, s távol, ott, a Távol-Kelet öblein. csilingelsz, döcögsz, kineveted a könnyeket belőlem, s a másikból, ha az magát bezárja. várja valamim a csupa tavaszt, a veled…..
GothArt kritizőr 2009.03.08 19:48:09
@ifj. Farkas Gyula: Köszönöm Gyula!
Hosszú-hosszú szünet után ismét Quirogát fordítottam. Azt hiszem, ő volt az, aki miatt ezt az egészet elkezdtem. Már akkor is, amikor még nem is tudtam, hogy elkezdtem. Ez a szöveg most igazi gyerekmese, azt hiszem, ilyen elvileg gyerekeknek szóló szöveget még nem…..
VII. Szonett - Télvégi napsugár... - Pekka verseKét szeméből jött, mint zsarátnok fénye, Oly vöröslőn izzó, sok meleg sugár, Átkarolta testem, néztem az égre, S vágtatott a mély, emelt fölém sudár Csönd-ágakat, s a törzsek közt sötét volt, Félőn olvadtam alá, s mint…..
A pénznek számos funkciója van. A legalapvetőbb közöttük a csereeszköz-funkció melyben mint mindenki által elfogadott csereeszköz a közvetlen termékcsere-láncolata lerövidítésére szolgál. A fizetési eszköz funkció a pénz a hitelnyújtás- és visszafizetés elfogadott eszköze…..
Hallgass! - Scarlette verseÜlj mellém, ne szólj csak ölelj Hallatszódjon minden kis zörej Mit távoli helyekről ide csent Az áthatóan tiszta hangú csend Ne szólj, csak merülj el szemeim tükrében S én gondolatod némán fürkészem Nem kell a beszéd, az üres szavak Szerelmünk…..
Beküldött tartalmak száma          Beküldött hozzászólások száma           Hány hozzászólás jut egy tartalomra?..
Várom leveled, hogy talán újra szeretsz Hisz jó lenne újra veled.. Mással nem jó.. hisz téged szeretlek Téged  soha el nem feledlek Azt hiszem ha fáj a szív, nincs rá gyógyír Csak egy szó.. S talán tudod melyik.. Csak egyszer lépnél hozzám és mondanád nekem: Édes drága…..
GothArt kritizőr 2009.02.25 13:01:59
Link a pályázathoz: Tilosban járva.... is nyerhetsz!Versenyezz te is, írj "tilos" verset vagy prózát! A pályázatra minden GothArt tag küldhet be pályaműveket, egy tag legfeljebb egy verset és egy prózát. A pályázók az oldal beküldési menüjénél kiválasztják a…..
Tóparti Idill (örömködő) - Toribá verseHalkan bomlik a ködben a hajnal, Fodroz a víz tetején a varázs. Lágyan suttog a nád, puha szélben Hangol a reggeli békabagázs. Táncol a tó tükrén a sugárka, Nap fia siklik a víz peremén. Foszlik a köd, már oszlik a pára, Csillan a…..
Az AdSense kizárások kapcsán sokakban felmerült, hogy mi történik akkor, ha valaki egyszerűen lelopja oldalunkról az AdSense kódot és azt elhelyezi egy AdSense szempontjából szabálytalan oldalon. Ekkor minket jogtalanul zárnának ki, ami egyik félnek sem túl kellemes. A Google…..
GothArt kritizőr 2008.09.16 13:47:53
A Kuplung egyszerűen szívatta meg a tengerentúlról hozzánk érketző Auxes-t: megegyezés után, a koncert előtti napon közölte, hogy mégiscsak lenne költsége annak a fellépésnek. Régen voltam cserkész, ami lehet senkit nem érdekel, de biztos tudhatta kedves barátom is aki…..
GothArt kritizőr 2008.09.15 23:57:30
Filmdroid Soul Men poszter 2008.09.13 12:17:00
A sztori szerint 2 egykori soul sztár újra összeáll (előzetes erre)..
GothArt kritizőr 2008.09.13 23:35:31