Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dilibill

10 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Soha nem gondoltam, hogy valaha egyszer kimondom vagy leírom: egy egyáltalán nem szar Michael Bay filmben Dwayne Johnson teljesen korrekt alakítást nyújt.   Kezdjük egy filmfolgalmazási mérföldkővel, a Pain & Gain ugyanis semmilyen magyar címet nem kapott. Pedig…..
Amikor Paul McCartney pont tíz éve itt volt Budapesten, épp a 61. születésnapja felé tartott, és kiváló formának örvendett, de azért tíz év még neki is sok idő, gondoltam én. Hát egy nagy fenét – sikerült rámcáfolnia, és a kortárs Rolling Stones mellett ő bizonyítja a…..
  Kezdjük egy kis mérgelődéssel: egy ideje már mindig a legfelső sor szélére veszek jegyet, hogy minél kevesebb legyen a zavaró elem, erre huszonöt perces késéssel (amibe nem számoltam bele a 10-15 perces trailer- és reklámblokkot) betéblábol egy csávó, és amint leül…..
  Összeállításunk első részében eljutottunk 25-től 11-ig, most pedig bemutatjuk 1973 tíz legjobb lemezét, melyek között szerepelnek akkor már nagynevű, befutott zenekarok, és abban az évben a világhírnév felé induló előadók albumai is. A végén megszólaltatunk egy pár…..
  Egy közelmúltbeli szavazás kiderítette, hogy 1973 a poptörténet második legjobb éve volt 1967 után. A kerek negyvenéves jubileum apropóján összeszedjük a 25 legjobb lemezt (és a tíz legjobb filmet) – háromrészes összeállításunk első részében eljutunk 25-től 11-ig.…..
  Sötétségben - Star Trek (Star Trek Into Darkness) USA, 2013, 132 perc Rendező: J.J. Abrams Főszereplők: Chris Pine, Zachary Quinto, Benedict Cumberbatch, Simon Pegg, Peter Weller, Zoe Saldana, Alice Eve Gyártó: Paramount Pictures Forgalmazó: UIP-Dunafilm Amerikai és…..
Mellékhatások (Side Effects) USA, 2013, 106 perc Rendező: Steven Soderbergh Főszereplők: Jude Law, Rooney Mara, Catherine Zeta-Jones, Channing Tatum Gyártó: Open Road Films Forgalmazó: Pro Video Amerikai bemutató: 2013. február 8. Magyarországi premier: 2013. május…..
    Meglehetősen ritka, ha egy színész zenészként is megállja a helyét (aki ebben kételkedik, annak meleg szívvel ajánljuk Bruce Willis, Steven Seagal és Don Johnson lemezeit), de arra sincs túl gyakran példa, hogy egy zenész a filmvásznon nagyot alkosson (jó példa erre…..
Vasember 3 (Iron Man 3)USA-Kína, 2013, 130 percRendező: Shane Black Főszereplők: Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Guy Pearce, Don Cheadle, Rebecca Hall, Ben Kingsley Gyártó: Marvel StudiosForgalmazó: Fórum Hungary Amerikai bemutató: 2013. május 3.Magyarországi bemutató: 2013.…..
    Feledés (Oblivion) USA, 2013, 125 perc   Rendező: Joseph Kosinski Főszereplők: Tom Cruise, Olga Kurylenko, Andrea Riseborough, Morgan Freeman, Melissa Leo Gyártó: Universal Pictures Forgalmazó: UIP-Duna Film Amerikai bemutató: 2013. április 19. Magyarországi bemutató:…..
A héten mutatják be a Támadás a Fehér ház ellen című akciófilmet. Ennek kapcsán összegyűjtöttünk pár olyan filmet, amelyben a Fehér Házban van a gond. 5. Superman 2: Kriptoni gonosztevők támadják meg az épületet, és végeznek benne némi átalakítást. 4. Gyilkosság a…..
dilibill 2013.04.05 15:58:14
Bejelentették az idei Sziget fesztivál fellépőit az Arénába, A38 és a nagyszínpadra. Utóbbin olyanok zenélnek, mint a rövid időre feloszló Ska-P, a Skunk Anansie, az Editors és az idei év egyik legmenőbb klubslágerét szállító Dizzee Rascal, de ott ugrál majd az az energiától…..
Összegyűjtötte a tíz legizgalmasabb idei zenei fesztivált a Huffington Post utazási blogja és az olyan óriás nevek, mint a Coachella, a Glastonbury vagy a Fuji Rock mellett a Sziget fesztivál is szerepel. Az írásban röviden megemlítik a rendezvény alakulásának történetét, a…..
A múlt heti voltos akció után a Balaton Sound is a Facebookon, félóránként jelent be új fellépőket az idei fesztiválra. Elsőre rögtön egy meglepetés érkezett, hiszen úgy néz ki a július 10-ei, már teltházas Budapesti fellépés után Zamárdiban is koncertet ad majd…..
Egy halom új fellépőt jelentett be a Volt fesztivál az idei rendezvényre, köztük van olyan, aki lassan magyar útlevéllel érkezik Magyarországra, ilyen például Dub FX, akit lassan már házibulikhoz is ki lehet bérelni. GusGus, DJ Fresh, Martin Solveig és Fritz Kalkbrenner sem…..
„Pofátlanul kényelmes helyzet, hogy minden készen jött, mindig csak felkéréseket kaptam” – emlékszik vissza Presser Gábor, ellenben zenekarvezetői munkásságával a legkevésbé sem elégedett, a Popfesztivál rockellenességével kapcsolatos vélekedést pedig hibás értelmezésnek…..
Van abban valami lenyűgöző, hogy ha valaki annyira jó abban, amit csinál, mint Slash. Itt van a pali lassan 48 évesen, túl olyan mennyiségű alkohol és drog elfogyasztásán, ami egy közepes méretű internetes újság szerkesztőségét simán kinyírná, de a kétórás buli végén pont…..
Nektek is hiányzott? Vagy nektek sem hiányzott? Nagyjából ideje eldönteni, hiszen a jó öreg Arnie visszatért a mozikba és már nem a globális felmelegedés, vagy Kalifornia vízhiánya ellen száll harcba, hanem ismét a rosszfiúkat rúgja (lövi) seggbe. Ha a hírek igazak, az…..
Az új single egy új Depeche Mode korszak kezdetét jelenti. Végre ismét dús hangzás, de a lassú, balladisztikus dal fájdalmasan tépi fel a kétes értékű, Dave Gahan szóló próbálkozások okozta, még be sem gyógyult sebeinket. Szép dal, de érthetetlen, hogy ezt szánták nyitó…..
A tegnapi írás után összeszedtük azokat a filmeket, amelyeket egy sikeres külföldi előd (nem császár) alapján készítettek el újból a film fővárosában. Ezekből kisülhetnek nagyon jó feldolgozások is, de sajnos nagyobb százalékban lesz a végeredmény egyenértékű egy…..
Visszatérő zenekarok és új nevek is gazdagítják a 2013-as Sziget fesztivál fellépőinek bővülő névsorát. A fesztivál szerdán jelentette be, hogy többek között Boys Noize, Nicky Romero, a Die Ärzte, a Seeed és Azealia Banks (képünkön) is fellép az augusztus 5. és 12. között…..
Meghökkentő sztárfelhozatallal érkezik Budapestre február 16-án a magyar származású zenész és producer, Leslie Mandoki, akit választott hazájában már nem csupán a Dschinghis Khan című 1979-es diszkósláger túlmozgásos énekeseként, hanem többek között Angela Merkel…..
dilibill 2013.01.18 09:44:30
Muse @ Papp László Sportaréna, 2012.11.21. Természetesen lehet dobálózni a közepes érdeklődést kiváltó blogkedvencek klubkoncertjeivel, az utóbbi nagyon sok idő egyértelműen legmenőbb dolga, hogy Budapestre jön a Muse saját koncertet adni. Egyszerűen azért, mert nagyon ritka,…..