Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pellegrina (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy testben, leküzdhetetlenül, megtelepszik egy másik. És senki sincs ott, ebben az egyszerre kettős és különös térben, hogy jelzést adjon róla."Megtörténik, pedig nem értem" vagy: "Elgondolni se tudom, de megesett". - Az anyaság lehetetlen szillogizmusa. (Julia…..
pellegrina (törölt) 2010.10.19 13:54:14
Nem tudom mar, ki irta a kommentekben, hogy kulfoldon egyre tobb szallodabol tiltjak ki a kisgyerekeket. Az en tapasztalataim eddig pont ellentetesek voltak. Azt se tudjak, hogy jarjanak a kedvunkben.
Ugy latszik a babakocsit kitilto boltban kivalo a forgalom, hogy lemondhatnak a lehetseges bevetel egy reszerol. Hiaba ez mar Amerika! Jaj remelem, nagyon hamar tonkremennek. Csak foglaljak a helyet az ertelemesebb vallalkozok elol.
Akik szerint meg otthon kellene ulni a gyerekkel, azok kerem meg szanalmas kis veglenyek. Biztos mindig volt otthon valaki, aki vigyzahatott a gyerekere, mig bevasarolni kellett, postara menni kellett stb.
Ja es kedves kengurus okostojasok, voltatok mar 9 kilos, am csak negy honapos gyerekkel kenguruban bevasarolni? Nagyon "jot tesz" a kismedencenek.

Meg amugy is, eszrevettem mar hogy Magyarorszagon mindenki jobban ert a sajat szulojenel a gyerek nevelesehez (Az ev jo reszet kulfoldon toltom es ott soha nem szoltak meg be, sot, segitenek.).
Egyszer utlevelet mentem csinaltatni a kicsimnek, volt valami komplikacio az elottem levo ugyfelekkel, tul hosszu lett a varakozas, belelogtunk mar a delutani alvasidobe, a kicsi nyugos volt. Erre megszolal egy okos neni, hogy miert nem hagytam a szomszednal vagy nagyiknal a gyereket, ha mar egyszer ide jottem. Hat 1. szomszednal soha nem hagynam, a nagyik meg dolgoztak, de legfobbkepp 2. utlevelhez kell a gyerek, mert ott helyben fenykepezik.
Biztos jo okom van ra, ha viszem magammal a gyereket.

A kepeket elnezve a kiiras nelkul se tennem be a labam babakocsistol abba a sotet, szuk lyukba, magas lepcsosor tetejen, hahaha!, biztos valami abszurd humor akar lenne.
Civilizalt helyeken mindenesetre a babakocsit kitilto tabla melle raknanak egy babakocsi parkolo helyet is. Ez lenne a minimum.
Ez most nem lesz egy népszerű vélemény, de úgy látom, a média és a kormány kezdi aránytalanul eltúlozni a kolontári vörösiszap-katasztrófa súlyosságát.A katasztrófa önmagában súlyos. De a környezeti kárt "Magyarország legnagyobb ökológiai katasztrófájának"…..
Kedden Geréb Ágnest őrizetbe vette a rendőrség, szerdán jópáran tüntettek a szabadonbocsátásáért, tegnap előzetes letartóztatásba került.(Fotó: Pozsonyi Zita, Blikk)A demonstráción és az arra való felhívásban is elhangzott egy mondat, ami remekül rávilágít a…..
pellegrina (törölt) 2010.10.09 15:51:13
@Leningrad: Igazad van, itt a lenyeg! "Akkor vagjanak ha muszaj, akkor szulessen meg a gyerek, amikor magatol szuletne, majd fektessenek akkor a hatamra ha baj van, amugy meg hagyjanak beken - ha a szuleszeteken pl dolgozhatnanak csak bábák, orvost meg akkor hivnanak csak a szuleshez ha pl az ultrahang, szivmonitor, mittomenmi problemat jelez, akkor szerintem alig lenne olyan no aki az otthonszulest valasztana"
Hat pont ezekert a lehetosegekert valasztottam en a korhazban szulest kulfoldon, nem volt ertelme otthon szulni. Allva, elorehajolva szuletem, orvos nem latott csak baba. Egy huncut petakot sem kellett fizetnem senkinek. (Az otthonszules pl. tobbe kerult volna.) A vajudas es szules alatt egy es ugyanazon szuloszoban voltam egyedul, minden leendo anyukara jutott egy, a korterem ket szemelyes volt, tiszta, sajat furdoszobaval, finom volt a korhazi kaja es mindez ingyert! Paraszolvencia nem letezik. Amikor megkerdeztem megis mivel koszonhetem meg ezt a szep szulest (az pavlovi reflexek ugye...), a kezembe nyomtak egy prospektust, tamogathatom a korhazat az szja egy szazalekaval vagy adakozhatok csak ugy. Hello Magyarorszag!
Kruppos rohammal vitte be a mentő éjszaka a 4 éves kisfiam (velem együtt). A mentő gyors volt, nagyon profi, nagyon rendes volt a személyzet. A gyermek osztály bejárata előtt viszont 10 percet kellett várni, mire azt kinyitották, hogy a mentősök és mi bemehessünk.   Tehát a…..
pellegrina (törölt) 2010.10.09 14:02:26
@apolka11: Laringitis aftosa, volt a lanyomnak is, igaz akkor o mar a 2. eletevet betoltotte. Talan mivel nem Magyarorszagon mentunk orvoshoz, de rogton felirtak neki egy kis kanalas Aciclovirt, es o 2 nap alatt rendbe is jott, persze a kurat azert vegigszedtuk.
A doktor szerint jobb azonnal elnyomni a virust a gyogyszerrel (sajna csak elnyomni lehet, megbujik a szervezteben a herpes simplex egy eletre), mert a vegen meg inni sem lesz hajlando a gyerek es kiszarad...
A Bethesdaban vajon miert nem adtak gyogyszert csak infuziot a kiszaradasra, ha mar egyszer benntartottak a kislanyod???
Sziasztok! Szeretném leírni az én történetemet.2010 Február óta szenvedek egészségügyi problémával,amit akkor csípőízületi gyulladásként diagnosztizáltak. Kaptam gyógyszeres kezelést és injekció kúrát, ami alatt is sajnos dolgoznom kellett,mert nem mertem elmenni táppénzre…..
pellegrina (törölt) 2010.07.18 14:00:10
@eccerüvagyok: Maga a blog nem a bolti elado keves bererol szol, sok embernek keves a bere, de utemezeskent nem a sajat szekrenyebe dugdossa a kivant termeket. Pl. hagyhatott volna eloleget, bepakoljak egy zacskoba es adnak rola egy elismervenyt, a zacskot egy olyan helyisegbe rakjak, amit a fonok felugyel, es megigert hataridore fizet. Ha nem, kikerul a cipo a polcra.
Ha az ominozus telefonbeszelgetes utan, onnan vette volna el a cipoket a fonok, akkor jogosn lehetne felhaborodni. Sot menni a rendorsegre.
Jelen esetbe a fonok eljarasa jogos volt, es meg rendicsek is volt, hogy nem rugta ki azonnal lopas miatt.
w A polip erekciója 2010.07.09 05:30:00
Óh, én nem igy képzeltem el a rendet. Lelkem nem ily honos. Nem hittem létet, hogy könnyebben tenghet, aki alattomos.   Szar és húgy között múlt ki a szocialista ciklus, egyre magasabb rangú kádereket kísérgettek rabszíjon a rendőrök a végén. Loptak a BKV-nál, loptak a…..
Egy kolléga hívta fel figyelmünket arra, hogy az NBC minap indult új zenei tehetségkutatójában egy magyar csaj is feltünt, leszedtük legott a Grease - You Are The One We Want című reality első két epizódját, és megnéztük. Bár ne tettük volna. A 10 millió dolláros…..