Regisztráció Blogot indítok
Adatok
seriakillaz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor holdjárónkról beszélünk, mindig hangsúlyozzuk, hogy jelenleg egy földi tesztelésre szánt prototípuson dolgozunk, amit rövidesen például Marokkóban nyúznak majd az osztrákok - mérnökeink aktív részvétele mellett. Ez azonban többségében nem űrkompatibilis anyagokból…..
Azon kedves olvasóink, akik netán lemaradtak volna a Miss Plastic Hungary 2009 világszámról: ő Kulcsár Edina, "két dolog van amért igazán rajong: a zene és az állatok, imád énekelni, lovagolni és falatmászni". Kattints a "tovább"-ra, ha készen állsz fejest…..
Zajlik az internetes élet a North Faces mászók körül. Itt ez az európai turné, amiről részletes blogot nyomnak, de ami sokkal extrémebb, hogy Borneón a Kinabalu hegység megmászása közben is folyamatosan tolták ki netre a videós tartalmat. Na kérem itt a 21. század alaposan. A…..
Elérkezett az ideje, hogy meghirdessük az első hivatalos Mangezia versenyt, amivel igazán web2-es módon, a kedves látogatókat is bevonjuk a blog tartalmának duzzasztásába. A feladat nagyon egyszerű, kattintsd le a használt mászócipőidet és küld be nekünk. Ahhoz, hogy minden…..
Elkészült a férfiak ujjerő Boluder verseny selejtező videója. Miért írom, hogy csak a férfiak? Egyszerű, külön videó lesz a csajoknak. Sajnos a Döntőn nem tudtam ottmaradni így arról nincs felvételem. De ígéretet kaptam a verseny szervezőjétől (Vörös Tamás), hogy…..
seriakillaz 2009.03.25 22:08:52
Na kérem, végre elérkeztünk a Cosmopolitani mélységekbe, legalábbis, ami a címadást illeti (ha sikeres lesz ez a bejegyzés, akkor következik a 10 tuti tipp, hogy szexik legyünk a mászóteremben). 5 rettentő haszontalan tippel fogok szolgálni, Eric Hörst tanácsai nyomán, hogyan…..
Míg itthon a lehetőségek meglehetősen korlátozottak mászás tekintetében (nemcsak szikla, amin változtatni elég problémás lenne, hanem termeknek is híján vagyunk) érdemes most is nyugatra tekintenünk. London egyik nagyszerű helye a…..