Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aladar

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
no emisszió Stresszteszt, rajtunk 2011.08.02 06:41:06
Igaztalanul vádolják sokan azzal a Nemzetközi Atomenergia Ügynökséget és a mögötte álló kormányokat, hogy a japán atomkatasztrófa után elvégzett úgynevezett stressztesztek nem érnek semmit, és nem lehet belőlük komoly következtetéseket levonni. Nekem viszont kifejezett…..
Praxis Nem adta be az oltást 2009.11.22 10:44:00
Egy nagyon kedves barátom küldte nekem az alábbi E-mailt még csütörtök délelőtt. Sokat gondolkodtam azon, megírjam-e a vele lejátszódó bizarr történetet, vagy csendben maradjak és hallgassak, mint a sír. Végül úgy döntöttem, életre keltek egy blogot, ami a hasonló…..
Aladar 2009.11.22 14:27:22
@martin86: Kedves Martin86! A 'pro' oldal a ciprusi offshore cég (mögött álló cimbora), a gyógyszergyárak, és Wigyorexxx ezen a blogon. Kell még többet mondani? Azt hiszem mindhárom magáért beszél!

(aki még hisz a "önzetlen jótevő" gyógyszergyárakban, az üljön nyugodtan vissza a TV elé)
Aladar 2009.11.22 14:33:15
@Donor: Esetleg olvass utána, hogy mi az oka az 1. Öbölháborús veteránok szindromájának! A hajrá Darwinban egyetértünk!
Aladar 2009.11.22 14:41:03
@Donor: csak tényszerűen válaszoltam a felvetésedre, miszerint "oltásban nem szokás meghalni". Egyébként remélem Európában tényleg nem, és csak a pénzről van szó ebben a konkrét témában.
Vastagbőr Pécs már ünnepelt 2009.11.14 12:01:00
Pécs éppen három éve nyerte el az Európa Kulturális Fővárosa 2010 címet, "amit első ízben ünnepelhettünk megvalósult fejlesztésekkel: a Közterek és parkok újjáélesztése nyitócsomagjának köszönhetően új szökőkutak permeteznek a magasba, színes játszóterek…..
Aladar 2009.11.15 17:33:23
Csak hogy lassatok az erem mindket oldalat, itt van az Unios jelentes az ertekelesukrol:
ec.europa.eu/culture/our-programmes-and-actions/doc/report2010ecoc_panel_monitoring2.pdf

Par szoban osszefoglalva:
1. Elfogadtak a magyarazatot, hogy az infrastruktura beruhazasok azert kesnek mert 'kormanyvalsag' meg 'gazdasagi valsag' meg 'polgarmester valtas'.
2. Megkaptak a prezentaciot, hogy 'kulturalis teren' mennyit dolgoztak az elokeszuleteken a civil szferaval es kulturalis egyesuletekkel karoltve. Eves bontasban erre fokuszaltak az elokeszuletek:
- 2006: kulturalis orokseg
- 2007: neveles es oktatas
- 2008: kornyezetvedelmi kultura es egeszsegugy
- 2009: vallasi kultura

Pecsiek, mit vettetek eszre a felsorolt elokeszuletekbol?

Prezentaciobol jol vizsgazott a Pecsi polgarmester.
Tudtad? Előre kurvák, gengszterek 2009.10.06 08:37:00
Aki azt meri mondani, hogy Magyarország állóvíz, meg hogy itt semmi fejlődés nem tapasztalható, annak minden bizonnyal elkerülte a figyelmét a következő hír.A magyarországi Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a múlt héten visszamenőleg módosította a GDP-adatokat (…). A…..
Stílusosan a Népszabadság nevű, ökológiai kérdésekben mindig is mérvadónak számító lap reklámozza a Betonozzunk Egy Kurvajót Mozgalom újabb, illetve harminc év után újramelegített akciótervét, amelynek célja a csongrádi vízlépcső megépítése.A legviccesebb, hogy a…..
Aladar 2009.02.20 19:32:46
@Martian: "Az más kérdés, hogy a döntéseket nem a zöldekre kell bízni... ők a "környezeti lelkiismeret társadalmi macerátorai", de nem több."

Szerinted kire van a dontes bizva baratom? Arra aki erti mi a teendo, vagy arra aki legtobbet tud nyulni? Szerinted teged meg fognak kerdezni rola?

Furcsa, hogy mindenki kapasbol beveszi, hogy a vizlepcso alfoldre valo... En ugy tudtam, vizenergiahoz lejto kell, nalunk meg nincs Alpok... Egy idezet, hogy mi tortenik, ha nem jo helyen epitik a gatat:
"Sedimentation due to build up of river carried material behind the dam (especially in glacial rivers) can quickly reduce the dams lifetime, and significantly effect the amount of power produced. Sedimentation in the Sanmexia dam in China reduced energy generation from 1,200MW to only 250MW after only 3 years. Annual average hydro plants in the USA produce only 46% of expected generation according to industry."

(www.broadbit.net/energy/page2/page2.html)
A Zugügyvéd titokzatos bloggere, akinél minap házkutatást tartottak, saját blogot indított. Időközben a kiszivárogtatott hírek szerint azzal is gyanúsítják, hogy ráharapott a kormányzati gerinchálóra, és kémprogramot telepített az NBH szerverére. Az egyre abbszurdabb…..
Aladar 2008.09.17 22:46:24
Az 'ismert biztonsági cég' már közel járt hozzá, hogy megtalálja a 'terhelőt' Ibolyáról, de aztán varázslatos időzítéssel az NBH megmentette. Én viszont megtaláltam, és csak vissza kellett kicsit emlékeznem hozzá:
hetilap.hetek.hu/index.php?cikk=35011

Jányról a hír mellé még annyit, hogy a "Csak meghalni lehet, hátrálni nem" parancsát magára nem gondolta érvényesnek, mert ő frankón nyugatra futott a vörös hadsereg elől.

Van még egy ország, ahol ekkora paródia az igazságügyminiszter?