Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csege

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak annyit szeretnék kérni minden kedves látogatótól, hogy itt leírva véleményét segítsen nekem. A látogatottság csökken, és ez nekem így ebben a formában nem jön be. Akinek van kedve, azt kérem, írja le, hogy mit változtatna itt. Esetleg bármilyen építo, vagy segíto jellegu…..
OAGVM Suliblog Kampány 2008.11.03 20:21:00
Mai nap már azt hiszem, mindenki észrevette, hogy elkezdodott a kampány (orrba-szájba) teljes mellbedobással. Mindenki rohangászik a szünetekben, már ami a harmadikosokat illeti, és osztogatják a papírokat, hogy ki mit igér, illetve mit szeretne teljesíteni. Volt ma minden.…..
OAGVM Suliblog Finish 2008.11.06 18:07:00
Választások végeredménye megszületett, sajnos csak a gyoztes nevét tudom, mert kifogtam pont egy olyan termet, ahol nincsen adás, amikor kihirdették a dolgot. Szóval a gyoztes: Fábiánffy Tamás. Ha rosszul írtam a nevét, javítsatok ki kérlek, mert mondom még egyszer, nem láttam…..
OAGVM Suliblog Kampány II. 2008.11.04 18:01:00
Ugye ma megtörtént a kampány fo-fo része, mostantól gondolkodhat mindenki (aki még nem döntött ezügyben) hogy kire fog majd szavazni ha eljön a választások ideje. Tényleg nem akarok senkit befolyásolni (természetesen) ezzel a posttal, de azért néhány dolgot úgy érzem leírok…..
OAGVM Suliblog oag Radio 2008.10.27 16:39:00
Haligali mindenki, újra itt vagyok.Sulirádió! üzemel, müködik, elindult. örömmel jelentem be. Ma volt az eslo hivatalos 100%-os nap. Ide lehet írni minden olyat, ami a sulirádióval kapcsolatos. Mibol sok, mibol kevés. Kell valami? Nem kell semmi? Bármi egyéb. Segítsünk a…..
OAGVM Suliblog Morzsák II 2008.10.22 23:18:00
Jött ide most ez+az, nedves-száraz. jó étvágyat.November 10-én lesz a gólyabál! Nagy parti lesz, biztosan ott leszek. Gólyáknak természetesen "kötelezö" avatás utáni kikapcsolódás.:)) Tessék majd ismerkedni, barátkozni ;) Majd lesz felmérés, hogy mekkora az…..
Ahogy elnézelödöm szünetekben, ha éppen nem a szememet legeltetem, sok dolgot észre veszek a suliban. Egyes diákok szokásai a szünetekben nagyon érdekesek. Szinte mindegyiket kipróbáltam, de valahogy nem adnám le egyik mellett sem a voksomat. Szóval ha szabad, felosztanám néhány…..
Először egy klasszikus sablont adnék közre, ingyen, amíg a készlet tart. Az eredeti Wordpresshez készült, itt látható. Az első száz látogató ingyen kapja: bloghusablonok.blog.hu/media/file/Fresh.zip Ha valami nem megy, nyugodtan kérdezzetek! Az "installálás"-ban a…..
Csege 2008.10.15 19:45:44
1.: "...mert azt hitte, ő nyalta csúcsosra a piramisokat...    ez volt a válasz egy egyszeru miért-re :D 2.: "gyorsan mint a szappanozott villám"  diák sürgetése:)3.: "töröljétek KI a táblát gyerekek"4.: "az csak optikai csalódás" a…..