Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IngatlanosFigyelő

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Az aknamunka ünnepe 2009.05.05 04:20:00
Magyarország válságának szép fényes tükrei az ünnepei, amiket helyesebb szabadnapnak hívni, mert ennél szélesebb közmegegyezés nincs egyikről sem. A munka ünnepe évtizedek óta folyik össze a majálissal, ami tényleg semmi mást nem jelent, mint hogy most már elég jó idő van…..
Elég nagy forgalom halad el előtte, bizonyára mindenkinek feltűnt már. Egy részük valószínűleg értetlenkedett, egy részük valószínűleg mosolyogva egy puncira gondolt, egy részük pedig valószínűleg értetlenkedve egy puncira gondolt. De ez inkább nem a szoborról, hanem a mai…..
Több évtizednyi fogyasztás Magyarországon edzetté tette a Homárt a váratlanul egyszer használatos termékek befogadására, de a Hervis hótaposójának még ez a halmaz sem adatott meg. Hiába a bizalomgerjesztően csengő Icelander Alaska fantázianév, ha már a hirdetésből kiderül,…..
Jönnek, közelednek az ünnepek ... de sajnos a karácsony nem tudja, hogy most nagy válság van. A karácsony nem tudja, hogy már a válság előtt is el volt "kúrva". A karácsony nem tudja, hogy idén hányszor emelték már a gáz árát. Hányszor is? Ajándékot pedig illik adni…..
Az ingatlanhirdetések nyelvi trükkjei, eufemizmusai akár egy külön blogot is megtölthetnének (mint mondjuk a szleng), mi most azonban csak egyetlen posztot szánunk a témának - igaz azt folyamatosan bővíteni szeretnénk. Alapanyagaink többségét kommentek adják (főleg innen -…..
Vastagbőr A motkány visszatér 2008.11.22 11:15:00
Scrat (magyarul Motkány) a Jégkorszak és talán az animációs filmek egyik legjobb karaktere. Nem beszél, nem énekel, nem perdül táncra, kevéssel is beéri, mivel csak a makkját szeretné örökké a kis mancsai között tartani, de sajnos sok szerencsével nem áldották meg az alomban,…..
IngatlanosFigyelő 2008.11.22 11:49:56
autózz! Szuicid öreg biciklisek 2008.11.22 11:31:00
Nagyon úgy fest, hogy Sitti egy népes nyugdíjas kolónia közelében lakik, külön fokozza a helyzet veszélyességét, hogy temető is van a közelben. Szóval minden adott ahhoz, hogy percenként adódjon olyan helyzet, amivel az autósokat próbára teszik az arra karikázó, de már…..
Valószínűleg nem az első budapesti éveiben, de még a nagy bizniszek felfutása előtt lakhatott itt Pataky Attila - ha egyáltalán itt lakott, no de soha ne kételkedjünk az ingatlanreferensek szavainak igazságtartalmában. A lakás egyetlen különlegessége, hogy a fürdőszoba közepére…..
Van mérete, de mint tudjuk a méret igen is számít, 40 millió gyertyafény a kezedben, 180 dolláros áron, tölthető természetesen ezért is ekkora a mérete. Northerntool ..
Ha már filteres teát iszunk, valamit kell csinálni a filterrel. Általában a tányéron végzi, de mennyivel praktikusabb, ha a külön erre kitalált rekeszbe tesszük.Via Yanko Desing..
India fogyasztóvédői még nem tiltakoztak a Homárnál, de minden pillanatban csöröghet a telefon Pitta leleplező felvételének közlése után. Az orosz húsostáskagyártók féltékenyen figyelnek, a darált medvetalpszállítmányok már uton vannak a pékségek felé. Levél alant:…..
Teleki László romaügyekért felelős miniszterelnöki megbízott volt a Mokka vendége a pécsi kézigránátos kettős gyilkosság kapcsán. -Teleki: „Remélem, hogy ez (mármint a rasszista motívumot kizáró rendőrségi álláspont) tévedés lesz, és talán bebizonyosodik az, hogy…..
Tamás ma reggel megtudhatta egy teherautó sofőrjétől, hogy azért köcsög, mert biztosan kommunista. Na ezt most emésszétek kicsit, azután olvassatok tovább. Szóval értem én, hogy stresszes meló az áruszállítás, nagy felelősséggel jár, mert ha nem engedik be tíz másodpercen…..
Az "építek magamnak házat és a haverommal kifestetem" megoldások ritkán nyerők, de ez mondjuk pont ilyen. A lakást ugyanis a New York-palotát is tervező Hauszmann Alajos építette magának, a haverját meg úgy hívták, hogy Lotz Károly (aki meg pl. a Divatcsarnok báltermét festette).…..
Ha valaki egy teljesen átlagosnak tűnő ingatlanhirdetésben egyszer csak abba a mondatba botlik, hogy „Az ára egy malacperselyben is elfér: 85M + 4M a 2 db. fedett gk. beálló!” vagy egy olyan elsőre teljesen értelmesnek tűnő jelzős szerkezetbe, hogy „élhető…..
IngatlanosFigyelő 2008.11.20 19:08:08
Annyira nem ütős a szövege, mint Klaudiának, de érdemes elolvasni: ingatlan.com/h2738695
A kedvenc részem: "A rezsid rendkívül alacsony lesz, az irigykedő barátaid száma pedig rendkívül magas"
"A városközpont fejlesztője tavaly egy családbarát, zöld városközpont látványrajzait mutatta be a zuglói képviselő-testületnek, nemrég azonban újabb tervekkel kereste meg az önkormányzatot. Ezek az új tervek jelentősen növelik a beépítettséget, csökkentik a zöldfelületet…..
Tamás levele óta azt gondoljuk, hogy talán a mi zepünk is egy serkenő bajszú  diákmunkás, aki óránként 900 Ft-ért szemeteli tele a mondandójával a Homárt. A kovetkezokre baratnom lett figyelmes a neki jaro hirlevelben. Nem az elso eset, hogy ilyen es hasonlo munkat ajanlanak…..
Félrefordítások BKV strikes back 2008.10.01 20:22:00
Tibi kalandos lélek, BKV-val utazik (azt nem mondom, hogy az alternatívák kevésbé kalandosak, lásd autozz.blog.hu), és közben félrefordítást gyűjt (a poszt címét is ő adta):A minap egy felújított Ikarus buszon utaztam, és örömmel láttam, hogy már nem a leaving ami forbidden.…..