Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csaba_76

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Köszi, gyökér! 2011.12.16 18:18:00
Ma egy kicsit később értem be a szerkesztőségbe a megszokottnál. Jó mentségem volt: Károly kutyámmal állatorvosnál voltam, ami nincs is annyira messze a lakásunktól és a szerkesztőségtől, de annyira éppen, hogy autóval kelljen menni. Szinte végig a szentendrei úton. Az idő…..
Csaba_76 2011.12.17 13:32:42
@Glover:

Glovernek is van igaza, tényleg sok az olyan ember aki egyszerűen leszarja más tulajdonát. Pl: "madaras teszkó" parkolóban öreg, rozzant jómunkásembereket szállító "céges" Ford Transit úgy ráb..szta az ajtót az én kocsimra, hogy ki kellet szedni a horpadást. Annak már mindegy ezt meg leszarja. Az ilyet ott a helyszínen statáriálisan kivégezném. Persze észrevette, de mire odafutottam már gyorsan elment... DE egyszerűen teljesen balkanizálódunk a másik oldalról: 8 ált. isk. végzettségű kopaszok összelopott, uzsorázott néha tényleg 10 év fölötti fostalicskákkal azt képzelik ők az élet császárai...mindent lehet és ehhez a hatóság is "segítkezik". Érdekes ezeket soha nem büntetik meg, keresztbe fordulnak záróvonalon, zárt pályás villamos síneken... Egyébként a parkolás= közlekedés hazánkban: verseny életre-halálra, itt élik ki a kisebbségi érzésüket sokan és 180-as vérnyomással mennek dolgozni.ez van.. Szép Napot!
autózz! Baleset egy darázs miatt 2008.09.13 07:45:00
Érdekes kérdést vetett fel levelében Maja. Mennyiben hibás az autó vezetője, ha egy darázs miatt balesetet szenved? A sofőr felelőssége ilyenkor a karambol, vagy a rovar az egyedüli oka, mint amikor egy őz ugrik elénk az útra? Mi a véleményetek, megérdemli a történet írója a…..