Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Putty

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Szívtépő: Kétnyelvű ex 2013.06.27 09:02:38
Exbarinő emebrül és bálnául bőgi bánatát a hangpostára, komolyan mondom elszorult a torkom nekem is. Srác nem tudja, mit veszít! Hauuuuuuuuuuuu.  ..
Putty 2013.06.28 13:05:47
@Niurka: Így marad meg a világ egyensúlya :)
Vastagbőr A főszervező 2011.01.16 13:24:00
Teljesen egyetértek Szekuriti kollégámmal, a biztosítás nagyon komoly feladat, és ez teljes mértékben az eseményt szervező feladata és felelőssége (egy rendezvényszerző a tegnap estéről). Tegnap a West Balkánban (Nyugati tér, a volt Skála Metró) tartott "Noise Night…..
Putty 2011.01.16 13:47:06
Szenzáció! Döbbenet! Tripla orgazmus! Csak a blogunkhoz igen közel álló Színes Bulgár Lap fotósát engedték be SP legújabb klipjének forgatására! Exkluzív fotósorozatunk következik a fiatal előadó legújabb, a "Kibaszottul fáj a fejem" című számához készült klip…..
Putty 2010.08.01 19:14:45
Aki Magyarországon online vásárol, az 8 napon belül bármiféle indoklás nélkül visszaküldheti a megvett árut, aminek az árát a kereskedő köteles visszafizetni. Nincs tehát mérlegelés, a cuccot ki lehet bontani, lehet használni is, sőt az sem törvényi feltétel, hogy az eredeti…..
Putty 2009.10.12 08:24:29
@Pályaelhagyó autóversenyző:
"nem eletszeru, hogy valakinek van felesleges tobbszazezer forintja arra, hogy rendelgessen es szemetsegbol visszakuldje, majd megvarja, hogy visszakapja. "

Ne légy naív! Sajnos ilyenek az emberek. Miért ne adna ki több tíz- esetleg százezer Ft-ot, ha utána úgyis visszakapja? Hallottam olyan esetről, hogy valaki vett egy hordozható lcd tv-t, elvitte egy hétre nyaralni, majd visszaküldte a webáruházhoz, hogy nem tetszik, majd következő évben megpróbálta ugyanezt eljátszani szintén nyáron. Nem csak a fogyasztókat kellene védeni, hanem a kereskedőket is.

És mi a helyzet azokkal a termékekkel, amiket használatba vétel után már egyáltalán nem tud értékesíteni az áruház? Pl. borotva, epilátor, olajsütő, porszívó? Ha valaki egy hétig használt egy olajsütőt, visszaviheti, hogy köszi, mégsem tetszik? Na nehogy már! Ezt egy offline boltban sem vennék vissza.

Szerintem ez a törvény az online kereskedőket hátrányosan érint(he)ti, finomítani kellene rajta, hogy senki se járjon rosszul, mert bizony vannak olyan emberek, akik csúnyán kihasználják a törvény adta "jogukat".
A brazil állapota stabil, bár életveszélyben van orvosai szerint, jelenleg altatják, gép lélegezteti, reggel ébresztik, miután sikerült az esti operáció - mondták az F1-pilóta magyar orvosai a késő esti sajtótájékoztatón.Műteni kellett, mert súlyosan sérült a…..
Nos, most már jópár napja tesztelem ezt a rulett robotot és azt kell mondjam, hogy nekem bejön. Termeli a pénzt rendesen. Először napi 30 percet futtattam egyhuzamban és kb. 120-150 zsetont nyert ezalatt az idő alatt.  Egyetlen egyszer futott minuszba, de akkor megállt -250…..
Ma letöltöttem a Win Roulette Bot V3-at és elindítottam. Persze a demo verziót. Ez egy úgynevezett rulett robot, ami helyettünk játszik. Csak el kell indítani és mindent megcsinál helyettünk. Nekünk nem kell téteket megrakni, csak esetleg leállítani, ha elég a nyeremény. Az első…..
Megcsaltalak Nem számítok neki 2009.06.04 06:13:00
A. leveleKövetkezik, akit a férje csalt meg, de nem tud tőle elszakadni, hiszen két gyermekük van, akik imádják az apjukat.Sziasztok!Tudnátok Nekem segíteni? Összezavarodtam. . .Engem is megcsalt a férjem, most derült ki januárban a 2. 3 év alatt. 8 éve vagyunk együtt.Először 3…..
Na jó, túloztunk. Nem Pesten, hanem Csömörön van, de hát oda is BKV megy és a pesti oldalon ilyen közelségben egész biztos nem találnak a fővárosiak szánkópályát. Mint Csiro Géza, a Szálka bloggerének leveléből kiderül, az erdőt sajnos kiirtják körüle, vagyis aki élvezni…..