Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keoma011

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az még csak rendben, hogy egy egyházi iskolában nem engedélyezik a kiskamasz lányoknak a spagettipántos felső viseletét, hogy tilos a haskilátszós szerelés, és hát azzal sincs mit vitatkozni, ha az igazgatóság az egy centis törpesarkú cipőt magassarkúnak minősíti. Az…..
Az ünnepi időszakban nem lesznek hagyományos posztok, hanem a verspályázatra érkezett munkákat fogjuk kiposztolni. A szám az érkezési sorrendet jelöli.A kép innenMOUFLES duplakesztyűben vártuk a vonatotMíg a kalauz füttye szét nem ugrasztottBennünket, elutazott újra Sopronba.Az…..
keoma011 2008.12.23 15:18:01
@Borsószem: Jaja, küldöm a címemet, oda postázd, ki ne dobd :)
keoma011 2008.12.23 15:46:23
@Borsószem: Ha már szexről van szó, akkor hagy kérdezzem meg, mi alapján választottad a neved, a mellbimbó méreted alapján?
 Közeledik a Karácsony és mégis vannak olyanok,akik ünneprontóak akarnak lenni. Egyre több olyan hírről hallani,hogy a Karácsonyi menüt reformételekből is össze lehet állítani,mert így az ünnepek alatt is megőrizhetik alakjukat a hölgyek. De nézzük a dolgot az én…..
 Délelőtti szabály: Meg akarsz dugni egy nőt? Nézz át rajta!Innen loptuk Legyek mondjuk en, 25, masodik munkahely, de meg igazabol friss diplomas, kozepcsinos, szorakoztato, szemtelen csajszi, titkarnoje a nagyfonoknek, aki legyen mondjuk 40, poziciojahoz kepest fiatal, de azert mint…..
Délutáni szabály: Két barátnő közé beékelődő ex mindig bajt okoz.A történet tavaly nyáron kezdődött, amikor egy táborban találkoztam egy lánnyal (legyen E), akivel nagyon hamar összebarátkoztunk. Szoros barátság lett a dologból, együtt buliztunk, folyton nála lógtunk,…..
keoma011 2008.12.17 22:36:50
A jó képkivágás titka!A netes társkeresés állandóan visszatérő átka, megvetendő szitokszava és gyűlölt közellensége a BMW-s, aranyláncos, extrémsportos, felsővezető srácok, akik elhappolják a jó és becsületes és tisztességes szándékú és udvarias és feleséget kereső…..
Egy fiú tanitásával kezdjük a hetet: a szerelem fontos, becsüljük meg. (Egy elmélet szerint egy kapcsolat kiheveréséhez az együtttöltött idő felét <más elméletek szerint a dupláját> kell leülni, utána szabadul az ember.)   Megtalálni és elveszíteni a nagy Ő-t.…..
Remélem senki nem érti félre, ha azt írom, hogy az Amnesty International-nek "hálás" dolog reklámot készíteni. Nem azért, mert olyan vidám dolog a lábbal tiport emberi jogok érvényesítésén dolgozni, hanem mert  - amellett, hogy egy ilyen kampány hasznos  a…..
 Nemrég írtam a tanárverésekről egy posztot, s meglepett, hogy a viszonylag kevés hozzászóló közül többen is megemlítették, hogy őket bizony a tanárok verték diákkorukban. Én nem gondoltam, hogy ez ilyen általános jelenség volt, merthogy engem is jó párszor megvertek, de…..
w Klasszikusok popritmusban 2008.12.05 05:45:00
Vége a magyarságnak. Valaki átírja Jókait. Alattomosan perceg, mint a szú, és azon dolgozik, hogy ránk omoljon a magyar égbolt. Nógrádi Gergely munkáit - az "újramesélt" Arany embert, Kőszívűt és Egri csillagokat - még nem olvastam, de úgy látom, nem kell ahhoz…..
Délelőtti szabály: ne ismerkedj piásan. Ha ismerkedsz, ne csodálkozz! szia! ha gondolod, javíts bele és tedd ki, ha nem töröld nem gond :) az a baj, hogy én ismerem az illetőt és tudom, hogy zajlott a jelenet...úgy más mint elmesélve leírva idegeneknek.... Egy leépítős mondatot…..
Mai szabály: soha ne ismerkedj autóból kiesve. Ne haragudjatok, de borzalmas történetet akarok megírni nektek. Egyedül élő 27 éves lány vagyok. Talán ott kezdeném, hogy nagyon régóta nem volt rendes, igazi kapcsolatom. Az utolsó másfél évben egy harmincas sráccal volt…..
Nos. Viktor, Viktor. Miért kellett ez?   Bántottak minket valaha az oroszok?   Kötelező jelleggel mindenki olvasson el tőlem mindent. Híres vagyok. A nevem, mint azt mindenki…..
keoma011 2008.12.02 20:07:19
Szakítás a köbön, juhéj! Humoros a fiú és szép a teste, de gondterhelt az arca... Nem is tudom, mai lecke: ha a vécében egymásnak estek, ehetitek a kefét... Közben megfájdult a fejem, és itt a Nemzeti Gárda, szóval inkább jöjjön mai levelünk, remélem, nem volt még. …..
[Fukar Xbox-akció a Saturnban] Nincs rosszabb reklám, mint amikor szegény jóhiszemű vásárló csalódottan kényszerül távozni, mert a beígért ingyenajándék elfogy. Vagy hozzanak rohadt sokat, vagy fogják be a szájukat. Megnyitott a hipermarket. Akció. Ha letolja a gatyáját, és…..
Van még férfi a földön, aki azt hiszi, valaha szerencséje volt a nőkkel? Nehéz eldönteni, hogy egy kezdő írópalánta gyúrja át az emlékeit kedvére, vagy valaki tényleg az Equadorra ugrált? Mennyi kérdés van ma.Mit tehetünk, ha elkezd leereszkedni a rózsaszín köd? Hogyan…..
keoma011 2008.12.02 18:53:13
Szerintünk meg nem ártana bezabálni vagy hat tál körömpörköltet, galuskával. A baloldali csontvázról van szó mellesleg, aki a 90210 remake főszerepében hamarosan nálunk is látható lesz...
comment:com Kucsera lett a befutó 2008.12.01 18:30:00
A Fejükre estekben az a hihetetlen, hogy állítólag már régen megszületett az ötlet, de mégis mintha egy hét alatt ütötték volna össze az egészet. Értelmetlen játékszabályok, kidolgozatlan karakterek, béna műsorvezetés, meg ugye az alapröhej, hogy a széria közepe felé…..