Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kotyi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyan és miért hal ki a világ 4. legnagyobb városa 1 perc alatt? Meddig tart mindez? És vajon kell-e félnünk tőle? Elhunyt Bal Thackeray. Forrás: www.indiatvnews.com Szombaton önfeledten cseteltem egy Mumbaiban élő kedves ismerőssel születendő gyermeke kapcsán...…..
Folytassuk a vásárlást egy indiai piacon. Bárhol jár az ember a helyi piacot érdemes felkeresni. Első pillantásra ez veszélyesnek tűnhet, de vetkőzzük le az előítéleteinket. Megéri.  Az egészséges gerinc titka Az indiai piac Színek, illatok, néhol…..
A tanév első bizonyítványosztásán felbuzdulva szokás szerint híreket mondunk gyermekünk boldogulásáról az indiai oviban. Vidámság Idén júniusban kislányom megkezdte a nagycsoportot az indiai óvodában. Pont jól jött ki a lépés, hiszen pár nappal az…..
Kezdetét vette a comment.com nagy ellensége, a médiazabáló tévéfüggőket mindennapi betevőjüktől megfosztó anti-TV hét. Mint minden ilyen kezdeményezés, ez is Amerikából indult, és attól függetlenül, hogy mi valóban ipari mennyiségben fogyasztjuk a mocskot, amit a…..