Regisztráció Blogot indítok
Adatok
John Connor

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly mély nyomot hagyott a Volga találkozó, nem hagyhattuk ki idén sem. Szombaton tizenegyfelé érkeztünk Csepelre a rendezvény első állomására. Többen voltak, mint amire számítottak, még Szlovákiából és Csehországból is érkeztek Volgások. A GAZ-14 hátul A sarokban…..
Belsőség Imádott szemellenzőink 2008.09.10 03:21:00
  Elhiszem én, hogy a kedves autóvásárló feje zúg a sok információtól. Pláne hogy azok gyakran ellent is mondanak egymásnak. Ha fáradságos is, de azért létezik jó módszer a tájékozódásra. Csak a sztereotípiákat felejtsék el, azokra hallgatni felér a legsötétebb…..
John Connor 2008.09.14 20:08:45
Hát, ha ez igaz lenne, nem cserélnének fél autókat találomra úgy, hogy a hiba továbbra is fennáll. :(

- ezt probaltam meg edelweiss "kolleganak" is magyarazni, de pusztaba kialtott szo volt. Na most, az en szemszogembol es nem fejlodes. Csak a hibalehetosegek sokszorozasa, amit a feszitett tempoju fejlesztes soran nincs eleg ido kikouszobolni, mert nincs eleg ido tesztelni.

"az agrarmernok meg a froccsonto osszak az eszt az autogyartasrol, eszem-faszom megall. szerintem hozzatok meg egy kohaszt meg egy ruhatarost is, ugy mar teljes lesz az expert team. "

-eweiss, megint frocsogsz? ki mondta hogy fogash agrarmernok?

"Az általunk gyártott komplex cuccok (ld. Fentebb) jelentős része fröccsöntött műanyag."

komplex froccsontott alkatresz muhaha"

- csak en erzem hogy ki vannak a szavak forgatva?


"
Ugye az egyszeri szerszamkoltseget is vissza kene osztani...
"
- arajanlat: szerszamktg+darabar. Altalaban nem osztjak vissza. Vagy csak ha utokalkulaciorot keszitenek.


"De ha jol gyanitom, a komplett reszegysegek onkoltsegeben meg benne van nalatok is ezer tenyezo, pl. osszeszereles, minosegi kontroll, csomagolas, raktarozas, es sorolhatnam.
Es meg az sem biztos, hogy az anyagkoltseg a legnagyobb tetel..."
- ezek kozul vannak olyan dolgok amin a konstruktor nem tud valtoztatni. Legjobban az anyagon tud, (es szerezni elismerest a fonokoktol.), osszeszerelesen is, mivelhogy azt a konstrukcio meghatarozza, vagy pedig a konstukciot kell ugy kialakitani hogy a rendelkezesre allo gepekkel legyarthato legyen.


"Jogos, bar nem erzem kulonosebben problemasnak a dolgokat nevukon nevezni."
-barcsak azt tenned.

" Ha szepen visszaolvasol, lathatod, nem elozmeny nelkuli a dolog."
- ha pedig te visszaolvasol, shadowb akkor tudni fogod ki kezdte leirni a masik patkanyozasat idiotazasat, fogalomnelkuliseget.