Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viktorín

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napon, köszönhetően Rimányi Zitának és a Kisalföldnek, a győriek olvashatják az újságban, hogy milyen jó dolgunk is van nekünk itt :)Ezúton is szeretnénk még egyszer megköszönni a lehetőséget! :)Akit esetleg érdekel, neten is elérhető a cikk ---> itt ..
Hát igen, marketing szakosként nem újdonság, hogy beadandók hadát kell írni. Most épp a globalizáció hatásait elemezgetjük Anitával, rém izgalmas mondhatom :) A többi tárgyra is alakulnak a feladatok, a stratégiai menedzsmenten Anitával ketten fogunk belemélyedni a Tesco titok…..
Voltunk, láttunk, elámultunk, fényképeztünk, buliztunk, ettünk, ittunk, sétáltunk, másztunk, örültünk... vagy ennél részletesebben kéne írni a hétvégéről?? Akit nem érdekel az most tényleg ugorjon, mert ez hosszú lesz :)Szóval mint már említettünk a négy napos ünnep…..
A hétvégi aktivitásunk után kicsit lusták voltunk írni, vagyis inkább úgy mondanám, hogy nem nagyon volt olyan idő, amikor ezzel tudtunk volna foglalkozni :) Elég gyorsan eltelt a hétvége és a hét eleje, a hétvégén a lakásban szorgoskodtunk, Máté szekrényt szerelt…..
A hét elég gyorsan elment, megnéztük az óráinkat (az UPV-s részről majd Máté mesél), 4 tantárgyat szeretnénk felvenni, majd hétfőn kiderül, h sikerül-e, de egyenlőre biztató a helyzet, mert mindegyik féléves csak, az oktatók sem "Erasmus  ellenesek" és a témák…..
Alapvetően itt találkozik az ember néhány furcsa dologgal ha kilép az utcára, így gondoltuk megosztjuk veletek: már meg sem lepődtünk azon, hogy itt az olaszokhoz hasonlóan a 4-5 sávos körforgalmakban nincs felfestve sáv, mennek, dudálnak, kanyarodnak Parkolás: az autók ott…..