Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cerberus77

1 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sport nem más, mint emlékezetes pillanatok tárháza, momentumoké, másodperceké, melyek örökké az ember emlékezetébe vésődnek. A modern technika következtében szinte már nincs olyan esemény, melyet ne követhetne élő egyenes adásban mindenki, aki erre vágyik. A média néha…..
cerberus77 2009.05.02 16:05:52
HÁT EZ NAGYON SZÉP MONDHATOM!
Olyanok vagytok, mint temetésen az öregasszonyok. Megy a köpködés!

Ez Senna emlékére lett létrehozva! Szerintem fikának nem nagyon van itt helye.

Köztudott, hogy az emberek hibáznak. Egyikünk sem tökéletes. Mint minden sportban, itt is vannak olyan momentumok, amik nem épp emberséges megoldások. Kilökik egymást a pályáról. - a mindenit, mik vannak - A fociban letépik egymásról a mezt, szándékos felrúgják egymást. Nem tudom, ki mennyire van otthon vízilabdában, de ott a zacskó letépés sem éppen ritka. Na és még folytathatnám. Mindenki győzni akar. Erről szól a sport. Az meg, hogy ki mennyire szabálytalan, azt hagy döntsék el az arra kijelölt személyek. Főleg nem így utólag bíráskodni. Lehet, hogy azok az emberek akik akkor döntöttek, most másképp döntenének. De az akkor volt, úgy volt és elmúlt.

Egyébként meg, hogy ki mekkora egyéniség az nem kérdés. Sok F1-es pilótáról el lehet mondani, hogy amit letett az asztalra, az szép kis teljesítmény, de HgGina-nak van igaza. Nem tudsz nagyobb nevet mondani. MS nem véletlen könnyezte meg a legendát. Ő is tisztelte és hát aki esetleg nem hallott volna Sennáról, annak legyen elég annyi, hogy valamikor volt egy pilóta, akit a nagy MS is tisztelt és megkönnyezte, mert elismeri Őt mint legendát.... Azt hiszem talán ez mondja el legjobban, hogy Senna mekkora egyéniség is volt!

Köszönöm az összeállítást!

U.i.: voltam ott, abban a bizonyos kanyarban, mobillal a kézbe és nézve a YouTube-n a balesetet. Fura érzés volt.

Szép Napot Mindenkinek! Nyugodj Békében Ayrton!
Mindig csak igérik, hogy kevesebbet kell majd a gázért fizetnünk NEKÜNK MAGYAROKNAK, de évek óta csak az igérgetés megy, ami igazából nem nekik, hanem nekünk "gáz". De nézzük csak, ez a cikk ezt nagyon jól tükrözi is. Annak ellenére, hogy olcsóbban is kaptuk...…..