Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dzsokijuing

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cím ne tévesszen meg senkit! A következőkben nem holmi újévi-óévi átmenettel kapcsolatos sekélyes gondolatokat szeretnék boncolgatni, ugyanakkor az ilyenkor kötelező vidámkodás is okafogyott dolog... ebben a blogban ugyanis egész évben mulatunk. És ha már ez a helyzet:A mulatós…..
Soron következő STÁRunk nem tévesztendő össze a szubbasszus hangú veterán sportriporterrel! Akiről itt szó lesz, az nem más, mint Vasárnap esti kívánságműsor című médiatörténeti diszkóbaleset műsorvezetője. A Budapest TV dalnoka figyelemreméltóan univerzális jelenség:…..
Úgy tűnik, életemben először fogok hozzányúlni a Blikkhez vegyvédelmi kesztyű és csipesz nélkül. Mindenesetre a "lepje meg Ön is szeretteit az ünnepek alkalmából!" felhívásnak nem tudok ellenállni. Még akkor sem, ha a papírtokos Ádám VS Zsülike cédé láttán…..
És most hadd idézzek egy nemrégiben érkezett körlevélből: "Mindenkit szeretettel várunk december 2-án, csütörtökön 19.00 órától a budapesti Aquaworldbe! Akik a jó hangulatról gondoskodnak: Csepregi Éva, Zoltán Erika, a Dolly Roll, Anita, Baby Gabi, Joskó, Fásy Zsülike,…..
A Budapest tévé rajongói keménymagja még bizonyára emlékszik a Frédy Show című audiovizuális minotauruszra... Ez a műsor még a szóban forgó csatorna szintjén is olyan csodának számított, melynek ideje alatt a gyengébb idegzetű nézők - a kultúrsokkot elkerülendő - résnyire…..
És most daloljon mindenki egyszerre a Fásy Mulató egykori sztenderd háttérzenekarával! "Fogaggyák nagy tapssa' és szeretette' Magyarország legjobb eggyüttesét, a Zalfa eggyüttest!" (by Fásy Ádám)…..
A szombat esti bemelegítéshez ezúttal is Kaczor Feri asszisztál nekünk. Előre is elnézést kérnék, ha hercig felsőruházata helyrehozhatatlan károkat okoz majd a monitor színbeállításaiban. Ez az ing voltaképpen totálisan definiálhatatlan árnyalati világgal operál, leginkább…..
Igen erős felhozatal a jótékonyság jegyében:Blikk segélykoncert a Fásy Mulatóval!A rendezvény teljes árbevételét az iszapár károsultaknak ajánljuk fel, az összeget a Magyar Kármentő Alapítvány számlájára utaljuk át. A műsorban közel 20 előadó vesz részt. Jöjjön el…..
Ez itt a Jó reggelt, Vietnam! című klasszikus betétdala Komáromi Pisti-féle átértelmezésben.Ez pedig Louis Armstrong sírköve, mely előtt az ominózus performansz óta egy gigászi lyuk tátong. A hatósági szervek a nyomokból arra következtetnek, hogy kizárólag alulról áshatták…..
Most néhányan bizonyára Traubi szódás flakonnal vernék le a vesémet, amiért a műfaji hűségre fittyet hányva a táncdal stílusirányzat Antal Imréjének performanszával foglalatoskodom. Ám biztosíthatom őket, hogy ez az állapot csak addig marad tartós, amíg rá nem klikkelnek a…..
Ezennel a köztudatban kéretik meghonosítani a fetisiszta mulatós kifejezést. A helyszín természetesen a Balaton-part, ami indokolttá tenne néhány új biztonsági szolgáltatást. Pl. vízimentők mintájára létre lehetne hozni egy inverz mentőosztagot, mely a partról a mély vízbe…..
A mulatós zene Pikachuja, Kaczor Feri nemrégiben egy provokatív rurál-erotikus videóklippel rukkolt elő. Ez máris megmagyarázza, miért vélték felfedezni többen az álbajszos Jonas Akerlundot a rinyabesenyői Göthös Murmuc presszó környékén ólálkodni. Hogy nem mindennapi…..
Lazuljuk együtt Komáromi Pistivel, ugyanakkor jelezzük a dealernek: nyugodtan visszafordulhat. Ami pedig a 2.03-nál látható jelenetet illeti, egyértelmű utalás erre a klasszikusra. ..
Legújabb értekezésem tárgya olyannyira autentikus karakter, hogy Szabó Gyula narrátori közreműködésével akár csírázó paszuly is lehetne egy Magyar népmesék epizódban. Vagy netalántán csodatevő szellem, aki egy megdörzsölt demizsonból bújik elő. Legalábbis első látásra.…..
Fejezetek a makkos cipős Áder János viszontagságokkal teli hétköznapjaiból:   ..
Szóban forgó STÁRunk nem más, mint a műfaj Desmond Childja, megannyi Zámbó Jimmy, Balázs Pali és Dupla Kávé sláger szerzője. Kedélybeteg rácponty kinézete ellenére tehát igen nagy respekt övezi mulatós és táncdalénekesi körökben. Szinte látjuk lelki szemeinkkel, amint a…..
Szentencia: amennyiben egy zenei babérokra áhítozó tehecccség rendelkezik otthon Casio márkájú szintetizátorral, valamint 2010-ben is előszeretettel húz fel Tejipar logós pólót a Final Countdown fütyörészése közben, szinte biztos, hogy első zenekarát Capuccino néven alapítja…..
Dzsokijuing 2010.06.16 15:34:35
@nausea: Egyre gyanúsabb nekem, hogy egy Zeneexpressz LED-falján eltérült részecskesugár találta telibe ezeket a csodás mellényeket, amiknek a színe olyan, mintha maga Fásy Mester krákogta volna össze egy stresszesebb hét után. A mellények viszont önálló öntudatra ébredtek, és szimbiózisba kerültek a 2 alapító taggal, akik most már Terminátor módra "külső poliészter szövet a hidegburkoló-CNC esztergályos vázon"
Újabb formáció, mely esztétikai szempontból joggal nyilvánítható katasztrófa sújtotta övezetté. Első látásra Danny Trejo megtagadott gyermekeiről van szó, akiket egy német sportfodrász fogadott örökbe a nyolcvanas évek hajnalán. Mindemellett nem mehetünk el a hetyke bajusz…..
Értekezés az első crossover formációról, mely velejéig gonosz mulatós-elektro eleggyel támadt rá pszichikai védőpajzsunkra.                          OFF: Mellesleg az egyik kommentelő állítása szerint az együttes…..
Ha Teknő Jenőt képesek vagyunk reálisan szemlélni és nem holmi kistérségi lidércfényként tekintünk rá, máris megannyi kritikát alkothatunk róla. Azzal azonban semmiképp nem vádolható, hogy egy turkálós 7 Up Jordan Team pólóval és egy farzsebből kilógó piros fésűvel…..
Márpedig a mulatós szcéna is bővelkedik esztétikai magaslesekben! Hímsoviniszta voksolásunk tárgya tehát: Szavazzon arra a hölgyre, akit legszívesebben csalogatna magához szarvasbőgést hallatva egy összecsévélt Kistermelő magazinnal: Edó - Sramli Kings  Merő képtelenség,…..
Dzsokijuing 2010.04.29 13:29:34
www.youtube.com/watch?v=qIohpDlapyw
"Lolitta és Bomba című szám, Albertirsa Tv felvétel"-hát ez történik, amikor a falu könyvtárosnénijét képzik át youtube(jobb helyeken dzsátáb néven fut) videók feltöltésére. Amúgy néhány száma tényleg olyan, hogy Aphex Twin megtört arccal térne át ambient keverésére a meghallgatása után.
A Piás Nővérkék meg egy szociális jelenség, az alsó-középosztály frusztrációjának földrejövetele a szintetizátor-presetek zászlaja alatt.
Ezúttal a mulatós/táncdal szcéna olyan szereplője kerül terítékre, aki iránt tán még a műfaj legádázabb ellenségei is képtelenek ellenérzésekkel viseltetni. Véleményem szerint a kiskőrösi Kothencz Lajos azon klónhadsereg részét képezi, melynek egy-egy tagja minden magyar…..
A Dáridó egykori mókamestere egy mitológiai monda szerint Lagzi Lacsi köldökéből pattant ki, miközben a termetes nagyúr tokaszalonnával kenegette azt szaunázás közben. Ekkoriban még a Jódlis Csocsesz művésznevet viselte, melyhez imidzsét is igyekezett a lehető legszorosabb…..
Dzsokijuing 2010.04.14 18:36:23